Welkom op mijn homo website, heel veel rukplezier!

Psssst: Ik ben er nog steeds hoor, beter dan ooit zelfs!!

Vorige maand zag het er naar uit dat het einde voor Maikel1981 had geslagen kwa LIVE-webcam uitzendingen… Mijn laptopje welke ik namelijk gebruik voor de live uitzendingen is na 7 jarige leeftijd dan toch overleden… Willekeurige uitval en traagheid waren zijn grootste problemen maar hij mag nu genieten van zijn lange zeer trouwe dienstjaren in diepe rust!

Omdat er geen middelen waren om een nieuwe systeem aan te schaffen ben ik maar begonnen met het verkopen van mijn “oude” webcams:
Inderdaad, een aantal van mijn webcams maar ter dump aangeboden omdat ik er toch weinig meer mee kon…. Aantal reacties? Net zoals op mijn blogs, 0,0…. Wat dat betreft zijn jullie volgens mij altijd maar druk met rukken en heb je dus geen handjes vrij om even een reactie op een van mijn postings te plaatsen.

Maar wat er toen gebeurde…. En toen… Toen he…. Dat wil je gewoon niet geloven…. En omdat ik het zelf al niet geloof kan ik het jullie ook niet laten geloven…. Maar moet je het maar ondervinden! WANT IK BEN (WEER) TERUG – HARDER DAN OOIT!

Zo hard dat ik zelfs deze banner al online heb gegooid op een aantal webcam-kanalen.
Kan jouw computer mijn kwaliteit nog aan?

Blijf me vooral (onder)-steunen want zonder jullie input is mijn website er niet!
Zijn er geen inkomsten voor benzine, kan de aggregaat niet draaien, kan de 3G mobieletelefoon rekening niet betaald worden, is er geen Maikel1981 live show op de gekste locaties in Nederland!

Meest populaire product van September 2015 – Glazen mondknevel zwart Icicles No 65

Glazen mondknevel zwart Icicles No 65

Ja eerlijk is eerlijk, mondknevels zijn wel ideaal om je bottom-sletjes stil te houden. Deze maand is het meest populaire product uit mijn shop de glazen mondknevel. Persoonlijk heb ik ze liever met de ring alleen, dan kan ik mijn lul nog eens in die bekkies drukken :-)

Met deze glazen ball gag kun je jouw partner het zwijgen opleggen! De mond knevel past comfortabel in de mond en de zachte leren riem voelt prettig aan tegen de huid. Wat deze mond knevel bijzonder maakt is dat deze opgewarmd of afgekoeld kan worden met water of vriezer en magnetron.

De mond knevel is met oog voor detail met de hand is gemaakt. Hypoallergeen, niet poreus en lichaamsvriendelijk. Gemakkelijk te reinigen met toycleaner en warm water.

Eigenschappen van de mondknevel:
– Diameter: 4 centimeter
– Lengte riem: 60 centimeter
– Materiaal: glas
– Kleur: zwart
– Weekmakersvrij: ja
– Waterproof: ja

Bekijk en bestel de Glazen mondknevel zwart Icicles No 65 in Maikels Homo Shop

Maikel’s gaydating site

Geil zijn is op zijn tijd helemaal niet erg, daar heeft iedere jongen wel eens last van!

Niet iedereen heeft echter een seks-maatje om zijn geile fantasieën werkelijkheid te doen worden. Daarom heb ik een gay dating site laten maken, boordevol met profielen van leuke/geile jongens welke misschien wel met jouw willen daten!

Ook gratis een profiel aanmaken of alvast wat andere profielen bekijken?

Surf dan naar: http://dating.maikel1981.net of meld je hieronder alvast aan via het aanmeldingsformulier:
Continue reading “Maikel’s gaydating site” »

Spelen met ballen en nog geld winnen ook?

bingo

Als homo zijnde hou je er toch van om met ballen te (laten) spelen of niet dan? In je ballen geknepen worden of lekker aan je ballen gelikt worden. Het is allemaal best lekker en ik ga weer helemaal de verkeerde kant op met mijn verhaal….

Want, wat wil ik jullie vertellen? Dat je nu 24/7 met ballen kunt spelen en nog geld kunt winnen ook! Nee, niet met mijn ballen maar met de ballen van het nieuwe Bingospel BingoBink!
Continue reading “Spelen met ballen en nog geld winnen ook?” »

Pagina 1 van 212