Welkom op mijn homo website, heel veel rukplezier!

Cockring om mijn lul en lekker trekken!


Mhmmmmm, mega geil werd ik van al die cam-sletjes op mijn gratis webcamchat.

Zo geil dat ik besloot om mijn 3-cockring om te doen en mezelf lekker af te trekken.

Nadat ik ben klaar gekomen meteen af doen want hij is eingelijk een beetje te klein, zodat mijn pik al snel blauw begint aan te lopen.

Maar geen punt, het is geil! Gebruik jij wel eens een (3)-cockring?

Bekijk het filmpje hier.Meest populaire product van Februari 2015

Chrome Triple Cock and Ball Ring

Haha ik vind hem grappig! Eind februari plaatste ik een filmpje op mijn gaytube waarin ik mezelf aftrek met een 3-cockring om. Filmpje is best veel bekeken net zoals het overzicht aan diverse cockringen op mijn webshop. Een uitschieter was echter de Chrome Triple Cock and Ball Ring. Hoe zou dat nou komen zeg?

Wil je er ook een met korting ontvangen? Gebruik dan bij het afrekenen de kortingscode “cockfilm” en je ontvangt 15% korting over je GEHELE BESTELLING dus niet alleen de cockring! (geldig vanaf NU t/m 31 maart 2015).

Dit ingenieuze metalen ontwerp heeft een unieke look. Deze cockring geeft een aangenaam en sensationeel gevoel.

De grootste van de 3 ringen omringt de penis en ballen terwijl de op 1 na grootste om de ballen gaat. De kleinste ring is voor de penis. Dit speeltje is gemaakt van hoogwaardig verchroomd staal.

Medium:
Grootste ring is 4,5 cm.
Middelste ring is 3,8 cm
De kleinste is 3,1 cm

Large:
Grote ring is 5,1 cm deze is bedoeld voor om de ballen en penis.
Tweede grootste ring is 4,5 cm en is bedoeld voor om de ballen.
De kleinste ring is 3,8 cm en gaat om de penis.

Bekijk en bestel de Chrome Triple Cock and Ball Ring in Maikels Homo Shop

Het is stil bij de website en webcam kijkertjes….

Het is dat ik gek ben op getalletjes en alles in de gaten houd maar anders zou ik allang gestopt zijn met de publicatie van mijn website en alles wat daarbij hoort.

Als ik jullie smeek op mijn blote knieën om een reactie achter te laten op een filmpje wat jullie gratis kunnen zien word er massaal gekeken, maar amper gereageerd. Er word wel 10 minuten de tijd genomen om het filmpje te bekijken maar in 10 seconden een reactie achterlaten is voor de meeste helaas al te veel gevraagd. Laat staan dat je een filmpje een rating geeft kwa sterren… Kost je maar 1 seconden maar het gebeurt gewoon niet door jullie, en dat is jammer!

Alles heeft namelijk te maken met INTERACTIE. Ik heb het even kort en bondig voor jullie opgezocht: Continue reading “Het is stil bij de website en webcam kijkertjes….” »

Spelen met ballen en nog geld winnen ook?

bingo

Als homo zijnde hou je er toch van om met ballen te (laten) spelen of niet dan? In je ballen geknepen worden of lekker aan je ballen gelikt worden. Het is allemaal best lekker en ik ga weer helemaal de verkeerde kant op met mijn verhaal….

Want, wat wil ik jullie vertellen? Dat je nu 24/7 met ballen kunt spelen en nog geld kunt winnen ook! Nee, niet met mijn ballen maar met de ballen van het nieuwe Bingospel BingoBink!
Continue reading “Spelen met ballen en nog geld winnen ook?” »

Voeg me toe op Twitter: @1981maikel

twitter-gay

Wist je al dat je mij ook via Twitter kunt volgen? Als ik wat nieuws heb, ga cammen, of een sexverhaal geplaatst heb op mijn site laat ik het je via twitter direct weten.

Zo hoef je dus nooit meer een update te missen en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond mijn website.

Heb je ook twitter, volg me dan snel!

Mijn twitterprofiel: @1981MaikelContinue reading “Voeg me toe op Twitter: @1981maikel” »

Pagina 1 van 3123