Welkom op mijn homo website, heel veel rukplezier!

Eindelijk! Ik heb een cam4club, MAAR zonder voordelen!

Geweldig, eindelijk hebben de mensen van CAM4 mij de mogelijkheid gegeven een fanclub te starten via hun website. Kleine 4 aanvragen en 2 jaar wachten (want de fanclubs waren in beta / test fase) maar dan ga je ook echt wat hebben. Althans dat dacht ik…

Want als kritisch persoon mag je natuurlijk niet deelnemen aan het beta testen.. Nee, daar hebben ze genoeg anderen voor die hun input geven. (Ga ik dan maar even vanuit want anders laat je mij wel mee testen en doen toch?) En daarom is het product min of meer af als ik het mag gaan gebruiken. Totaal niet erg, maar ik ben er vanuit gegaan dat het dan ook goed werkt. En als dat niet zo is dan is het weer een dode mus die voorbij vliegt.
Continue reading “Eindelijk! Ik heb een cam4club, MAAR zonder voordelen!” »Aanmelden voor Maikels Homo Webshop Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden over nieuwe producten en de leukste aanbiedingen ontvangen uit mijn homo webshop? Schijf je dan in voor mijn webshop nieuwsbrief en krijg meteen 5% korting op je eerste bestelling!

Dat maakt het shoppen met Maikel niet alleen heel leuk maar ook nog eens extra voordelig!

Je bezoekt mijn shop via http://shop.maikel1981.net.

PS: Wist je dat als je op werkdagen voor 23.30h besteld je bestelling morgen al in huist is!

Camchat beschikbaar via de URL: http://chat.maikel1981.net

Bezoek de homo cam chat en geniet van lekkere jongens!Even lekker je eigen webcam uitzenden tijdens het geilen, of gewoon lekker naar andere geile jongens kijken? Het is allemaal mogelijk als je de chat bezoekt welke je kunt vinden op http://chat.maikel1981.net.

Het systeem is wereldwijd opgezet en bevat helaas nog niet heel veel Nederlandse gebruikers. Heb jij ondanks dat je woordje en/of show klaar, dan is dit de ideale manier om wat dode tijd door te komen.

In je favorieten zetten doe je door te gaan naar http://chat.maikel1981.net en vervolgens te drukken op CTRL+D.

Als ik zelf online ben kun je mijn webcam direct bekijken via http://www.maikel1981.net/live

Maikel’s gaydating site

Geil zijn is op zijn tijd helemaal niet erg, daar heeft iedere jongen wel eens last van!

Niet iedereen heeft echter een seks-maatje om zijn geile fantasieën werkelijkheid te doen worden. Daarom heb ik een gay dating site laten maken, boordevol met profielen van leuke/geile jongens welke misschien wel met jouw willen daten!

Ook gratis een profiel aanmaken of alvast wat andere profielen bekijken?

Surf dan naar: http://dating.maikel1981.net of meld je hieronder alvast aan via het aanmeldingsformulier:
Continue reading “Maikel’s gaydating site” »

Pagina 1 van 212