Welkom op mijn homo website, heel veel rukplezier!

Welkom op mijn homo website!

cropped-maikel1981achtergrond.jpg
De pagina welke je nu gaat bezoeken bevat content van mijzelf, en zeer veel andere geile homo inhoud. Ben je niet gedient van blote lullen dan ben je helaas al te laat…

Heel veel plezier op mijn homo website, en ik zou het leuk vinden als je zo nu en dan eens een reactie achterlaat waar dat mogelijk is.

Dikke kus, en pas op voor zaad op je keyboard!!!

Meer Maikel1981 mogelijkheden:
Maikels Gaydating – Webcamchat – Maikels Homo Shop – Maikels GayTube


Waar zit je? / Ben je alleen?

17-9-2014 17 13 52De afgelopen dagen is het weer mooi weer geweest (het lijkt wel zomer zo half september) en daarom heb ik weer een 2-tal buitenshows gedaan. Met laptop, webcam en GSM gewoon leuk midden in “the middle of nowhere” cammen.

De nadruk ligt echt op “the middle of nowhere” want het is meestal ver weg van doorgaande wegen en/of paden alwaar ik met mijn spulletjes ga zitten. Soms lekker aan het water en soms ook gewoon tussen de bomen en bossen in. Iedere keer weer anders.

Nadat ik mezelf gesetteld heb gaat meestal de webcamchat aan en kun je mij (soms met meerdere mensen) op het web zien en leuk met me chatten. Althans het zou vaak leuk moeten zijn maar er zit echt een zeer grote ergernis aan het uitzenden.
Continue reading “Waar zit je? / Ben je alleen?” »

September 2014 = 30% korting in mijn homo shop!

webshopbanner
Jaja je leest het goed. Ik geef de gehele maand september 2014 maar liefst 30% korting op het gehele assortiment van mijn eigen homo webshop!

Waarom?
Gewoon omdat ik weer eens wat terug wil doen voor jullie als trouwe bezoeker van mijn website.

Hoe krijg je de korting?
Das heel simpel! Ga naar mijn homo shop op http://shop.maikel1981.net en winkel er gerust op los. Bij het besteloverzicht kun je een coupon code invoeren, voer daar in “opdecamping” en je ontvangt 30% korting over je gehele bestelling!

Heb je op een werkdag voor 2000h besteld dan heb je je sex-artikelen morgen al in huis!


« Older Entries