Welkom op mijn homo website, heel veel rukplezier!

Maikel1981 nu ook op Tumblr

Helaas kan ik niet overal aan mee doen. Althans het kan wel maar ik wil het niet. Zo heb ik geen Facebook en ook geen Instagram. Wel doe ik al enige jaren aan Twitter en sinds vandaag heb ik ook een eigen Tumblr-blog!

Op de tumblr site zullen zo nu en dan wat foto’s en filmpjes geplaatst worden van mij, gewoon omdat het kan :-)
Alles zal in het Engels geplaatst gaan worden aangezien ik nix heb aan die ene Nederlander die het gaat bezoeken…
Wil je mijn tumblr blog bezoeken dan kun je deze vinden op maikel1981-net.tumblr.com.Niet vergeten om te volgen, dan ben je meteen op de hoogte als ik wat nieuws publiceer!

Waarom Nederland? Vertel het eens… Waarom zou ik nog leuk en vriendelijk tegen jullie doen?

Ik gooi deze vraag maar als titel van deze blog neer, maar weet eigenlijk nu al dat ik geen enkele reactie van jullie ga krijgen….

Hoeft ook niet, want ik ben jullie op cam-gebied momenteel alweer helemaal zat! Misschien begin ik het allemaal wel zo zat te worden dat ik jullie voorgoed gedag ga zeggen. Maar dan ook met alles, ROT OP MET JULLIE NEDERLANDERS die alleen maar lopen te zeiken tijdens mijn live camshows!

“Maikel is leuk”, “Een genot om naar te kijken”, en ik heb al helemaal geen zin om er nog meer te noemen aangezien jullie best weten wat je zelf loopt te roepen tijdens mijn live camshows… Jullie genieten! Alleen al door “gewoon te kunnen kijken” als ik bezig ben achter de computer. Laat staan als ik een geile bui heb en mijn dikke lul een slinger geef. Of nog leuker, als ik zin heb in een lul in mijn bek en jullie dit allemaal GRATIS laat mee kijken.
Continue reading “Waarom Nederland? Vertel het eens… Waarom zou ik nog leuk en vriendelijk tegen jullie doen?” »

Weinig online – Apparatuur (laptop) trekt het niet meer

Maikel-Background.jpg

Zoals in de vorige posting beschreven heb ik momenteel de mogelijkheid om vrijwel overal voor een lange periode mijn apparatuur van stroom te voorzien. Ideaal, en het zou dan ook de bedoeling moeten zijn om heel veel meer buiten-webcam-shows te geven maar helaas is er een kink in de kabel gekomen waardoor het hele feest voorlopig niet (meer) doorgaat.

Camshows van vooral mijn buiten-uitzendingen worden door mensen opgenomen en vervolgens te kijk gezet op websites als Pornhub en XTube. Niet erg maar wel als anderen op deze manier geld maken van mijn video materiaal, zonder dat ik er vanaf weet.
Continue reading “Weinig online – Apparatuur (laptop) trekt het niet meer” »

Camchat beschikbaar via de URL: http://chat.maikel1981.net

Bezoek de homo cam chat en geniet van lekkere jongens!Even lekker je eigen webcam uitzenden tijdens het geilen, of gewoon lekker naar andere geile jongens kijken? Het is allemaal mogelijk als je de chat bezoekt welke je kunt vinden op http://chat.maikel1981.net.

Het systeem is wereldwijd opgezet en bevat helaas nog niet heel veel Nederlandse gebruikers. Heb jij ondanks dat je woordje en/of show klaar, dan is dit de ideale manier om wat dode tijd door te komen.

In je favorieten zetten doe je door te gaan naar http://chat.maikel1981.net en vervolgens te drukken op CTRL+D.

Als ik zelf online ben kun je mijn webcam direct bekijken via http://www.maikel1981.net/live

Maikel’s gaydating site

Geil zijn is op zijn tijd helemaal niet erg, daar heeft iedere jongen wel eens last van!

Niet iedereen heeft echter een seks-maatje om zijn geile fantasieën werkelijkheid te doen worden. Daarom heb ik een gay dating site laten maken, boordevol met profielen van leuke/geile jongens welke misschien wel met jouw willen daten!

Ook gratis een profiel aanmaken of alvast wat andere profielen bekijken?

Surf dan naar: http://dating.maikel1981.net of meld je hieronder alvast aan via het aanmeldingsformulier:
Continue reading “Maikel’s gaydating site” »

Pagina 1 van 3123