Laten we er met zijn alleen een geil 2017 van maken!

Het heeft even geduurd maar inmiddels zijn we aangekomen bij het jaartal 2017! Dat betekent dat 2016 is afgesloten en dat het tijd is voor een nieuw jaar. Natuurlijk niet zonder jullie eerst een heel goed en geil 2017 te wensen!

Goede voornemens zijn er niet echt aan deze kant. Niet persoonlijk en ook niet kwa website, hoewel deze dit jaar wel aan wat kleine veranderingen onderhevig zal zijn. Tweeduizend en zeventien zal vooral het jaar gaan zijn van de live uitzendingen en de interactie met jullie als bezoeker/kijker.

Verder wil ik proberen in 2017 wat nieuwe sex-verhalen te schrijven. Ik heb er nog steeds een aantal in mijn hoofd zitten welke ik moet gaan opschrijven voor de verhalen sectie, maar het is er nog niet van gekomen. Wellicht toch een goed voornemen voor 2017 dan….

Verder gaan we het zien, en jullie wellicht ook meemaken! Speel en doe daarom gezellig mee en laat af en toe eens een reactie achter op een blog-bericht, of chat lekker geil met me wanneer ik online ben met de webcam.

Mocht je aanvullingen of wijzigingen hebben voor mijn website, dan mag je deze zeker aan me melden! Graag zelfs dan blijft mijn website actueel en correct informatief.

Laten we er met zijn alleen een geil 2017 van maken!
XXX Maikel1981