Waar zit je? / Ben je alleen?

17-9-2014 17 13 52De afgelopen dagen is het weer mooi weer geweest (het lijkt wel zomer zo half september) en daarom heb ik weer een 2-tal buitenshows gedaan. Met laptop, webcam en GSM gewoon leuk midden in “the middle of nowhere” cammen.

De nadruk ligt echt op “the middle of nowhere” want het is meestal ver weg van doorgaande wegen en/of paden alwaar ik met mijn spulletjes ga zitten. Soms lekker aan het water en soms ook gewoon tussen de bomen en bossen in. Iedere keer weer anders.

Nadat ik mezelf gesetteld heb gaat meestal de webcamchat aan en kun je mij (soms met meerdere mensen) op het web zien en leuk met me chatten. Althans het zou vaak leuk moeten zijn maar er zit echt een zeer grote ergernis aan het uitzenden.

Om de vijf minuten word er namelijk gevraagd waar ik lig, en of ik alleen ben. Hallo mensen, de camera staat toch aan? Je kunt toch zien hoeveel mensen er hier zijn? En wat maakt het uit waar ik lig? Sorry hoor maar ik zit echt niet op jullie bezoek te wachten! Bedoel het is leuk om met jullie te chatten via de webcam maar daar houd het dan ook wel ff mee op…

Gek word je ervan als het om de vijf minuten gevraagd word! Dan antwoord je toch niet?; zou je zeggen… Tja das een optie maar dan krijg je weer heel de chat vol met teksten dat ik arrogant ben en niet op vragen en dergelijken reageer.

Opvallend is ook wel dat de Nederlanders het hardste zeuren om dingen te willen zien. Ze zien me al geheel naakt maar dan moet maar snel m’n lul ook hard gemaakt worden want dat is geil om te zien. Doe eens rustig aan en wacht gewoon eens af in plaats van meteen beginnen te beleren, nog geen vijf minuten na binnenkomst van mijn chatroom!

Daarnaast zou het leuk zijn als je me eens wat tokens geeft uit blijk van waardering. Een aantal mensen zit vaak uren te kijken naar mijn uitzendingen zonder ook maar iets te geven. Blijkbaar zijn de uitzendingen dan zeker wel de moeite waard om te kijken, dus dan is het toch ook een kleine moeite om je blijk van waardering te laten zien?

Naast de waardering die je me ervoor geeft zorgt je bijdrage er tevens voor dat de buitenshows gewoon leuk kunnen blijven doorgaan. Vergeet niet dat een laptop en camera dure apparatuur is, nog maar te zwijgen van de hoge kosten van de data-verbinding welke iedere keer na een buiten camshow terug keren….!!

Alles gemist? Haha pech gehad… Of toch niet… Ik heb hier wat screenshots staan van de uitzending op 17-9-2014.