NL bedankt! Het einde van de buiten camshows?

Nog steeds super mooi weer in Nederland en daarom afgelopen week weer de laptop in de tas gedaan en richting het natuurgebied vertrokken alwaar ik vaker kom.

Ter plaatse aangekomen de boel opgezet en direct online gegaan. Wat een feest weer met na een uurtje al meer dan 800 geile kijkers! Een groot deel van de kijkers is geen Nederlander en deze mensen vinden de shows vaak helemaal te gek!

Een klein deel zijn Nederlandse kijkers en ik begin de teringhekel aan deze mensen te krijgen! Nooit geven ze tokens (een enkeling daargelaten) maar altijd lopen ze te zeiken om meer en nog eens meer. Nooit is het goed wat er gebeurt.

Lezen doen de Nederlanders ook al niet. De vragen: “Waar kom je vandaan, en hoe groot is je lul?”, zijn schering en inslag. Om de 15 minuten komt deze vraag wel voorbij, en dat terwijl het gewoon in mijn cam-bio staat uitgelegd. Maar lezen is lastig voor Nederlanders, lopen liever hun pik achter na ofzo.

Alleen Nederlanders? Ja! Geen idee waarom maar de buitenlanders stellen deze vragen niet. Waarschijnlijk omdat ze zo slim zijn om eerst te lezen, voordat ze gaan lopen vragen….

Afijn hierdoor neemt het animo om te cammen echt vet af. Alleen maar gezeik, en nooit is het goed. Nederlanders die lopen te zeiken heb ik maar 1 ding tegen te zeggen: Rot alsjeblieft gewoon op en ga andere mensen lopen vervelen!

Naast het gezeik wat het niet meer leuk maakt worden er ook geen tokens gegeven. Prima maar geen tokens = geen show! We zitten midden in de rimboe met een mobile-dataverbinding wat ons kei veel geld kost elke keer. Als er dan geen opbrengsten zijn, maar alleen maar gezeur, wat zouden jullie dan doen? Juist stoppen!

Dat tijdens het cammen de nummer 1 positie van drukste cams regelmatig word bereikt geeft wel een soort kick, maar geen drive meer om te cammen. Als ik wil kom ik op nummer 1, keer op keer, maar Nederland heeft het voor elkaar. Ik wil het niet meer.

En nu? Nou lekker simpel toch: Zoek maar een andere jochie uit waar jullie met z’n allen lekker op kunnen fitten omdat hij, voor gratis, niet genoeg laat zien/doet volgens jullie.