Kutjes enzo Nanda helpt je erbij!

Ik zie je al denken…. Kutjes? Ik zit toch op een homo website? Ja dat klopt helemaal hoor wees niet bang. Dit is waarschijnlijk de eerste en laatste keer dat ik over kutjes schrijf. Ik heb namelijk op het web Nanda leren kennen! (Ja een vrouw dus).

Nanda is mooi, lief, geil, woont waar ik ook woon, heeft twitter, en een eigen website. Nanda is een letterlijke kopie van mij, maar dus niet uitgevoerd met een mooie dikke lul maar een sappig kutje en mooie ronde volle tieten!

Ik schrijf nu eenmalig over haar zodat als jullie vragen over kut hebben je contact met haar kunt opnemen. Scheelt mij weer een hoop vragen en je moet blijven doen waar je goed in bent vind ik. Haar website heeft me wel op een idee gebracht. Een blog over haar ervaringen. Ik weet nog niet of ik het ga doen, maar ik zal er eens over nadenken om mijn eigen ervaringen als webcam jongen te gaan vertellen….

Hou mijn website en die van Nanda dus in de gaten voor zowel geile lullen als sappige kutjes!