Over Maikel1981

Allereerst heet ik je (nogmaals) hartelijk welkom op mijn website, leuk dat je me gevonden hebt. Om nou niet direct mijn website weer kwijt te raken raad ik je aan om naar de startpagina van de mijn site te gaan en vervolgens op CTRL+D te drukken. Je plaats mijn site dan in je favoriteten zodat je hem altijd makkelijk weer terug kunt vinden.

De kans bestaat dat mijn website al in je favorieten staan aangezien ik dit domein als sinds 2008 beheer. In de loop der tijd hebben er wat verschillende websites op gestaan, maar allemaal hadden ze met een grote hobby van mij te maken: Homo webcams & internet porno.

Heeeel vroeger toen er nog geen chatboxen waren
Zelfs lang voordat ik deze website had, heb ik er nog een aantal gehad…. Toen allemaal op zogenaamde free-hostingservices met rare vreemde domeinnamen. Weet nog dat er een iets was in de trant van fireman.g8.gq ofzo. Een heel vreemde url maar ik had duizenden bezoekers per dag…

Wat was er op deze paginas te zien? Een simpel java-script waar mensen gratis naar mijn eigen webcam konden kijken en met mij konden chatten. Voor die tijd, 1997 meen ik, was dit echt uniek! Nu bestaan er tig van sites met chatboxen en webcams maar dat was toen wel heel anders….

Webcam met een printerpoort aansluiting
Dit is ook meteen de start van hoe alles begonnen is…. Ik was een jaar of 16, woonde thuis bij mijn ouders op een zolderkamertje, had een computer met internet verbinding en niet te vergeten een webcam. Eentje die je aansloot op je printerpoort van de computer. Kennen we dat nog mensen? Printerpoort webcams? Tegenwoordig niet meer alles is USB maar ik ben dan ook van de oude stempel…. Bouwde mijn eigen website waar je mij op kon zien en met me kon chatten, en als ik geil was gaf ik een lekker showtje of trok mezelf af.

In de loop der tijd kwamen er website waar je betaald kon cammen. Ook hier heb ik jaren lang dankbaar gebruik van gemaakt. Sommige platvormen heb ik zien komen en ook weer gaan. Jammer want er zaten echt goede en leuke tussen!

Nu anno 2015
Cammen is leuk, fotoshoots doen ook! Heb er een aantal mogen doen en altijd met super veel plezier! Ben wel weer toe aan nieuwe opdrachten, dus als iemand iets weet mag je altijd contact met me opnemen.

Mijn website is na al die jaren in een totaal nieuwe jasje gegoten en voorzien van een hoop nieuwe inhoud. Voor sommige inhoud heb ik echter jullie hulp nodig! Heb je een toevoeging voor het banenoverzicht, een geil sexverhaal, laat het me weten!

Verder is Maikels Homo Shop een feit, kun je daten via Maikels Gaydating of Webcam Chatten via Maikels Webcamchat.

Je ziet, ook in 2015 en 2016 blijf ik bezig om jullie te voorzien van allerlei geil homo materiaal!

Zie ook mijn interview met GossipGay.

Contact opnemen
Je kunt contact met me opnemen voor de meest uiteen lopende dingen. Gewoon even het formuliertje hier invullen en je zult zo spoedig mogelijk een reactie van me terug krijgen. Als je wilt kun je ook Twitter gebruiken. Je vind mijn Twitter-profiel hier.


webshopbanner