Als het teveel word gaat gewoon de zooi uit!

Soms zijn er van die tijden dat het webcammen helemaal niet meer gezellig is lijkt het wel. Gezellig? Niet geil? Nou ja, misschien wel een combinatie van beiden. Ik hoor namelijk namelijk zowel via chatboxen als in het echte leven dat “onze webcamshows” gewoon echt te leuk zijn om naar te kijken.

Vinden we ook leuk om voor te zorgen, er gaat niet voor niets een kleine 25KG aan materiaal mee om de gehele dag in HD kwaliteit te kunnen uitzenden midden in een weiland en/of strand zonder voorzieningen in welke vorm dan ook…

1500, 900, 100, kijkers het maakt niet uit hoeveel het er zijn, maar we trekken alweer voor de zoveelste keer de stekker uit onze (buiten)-camshows vanwege de vele spammers in het kanaal… Jullie zijn helaas al nooit echt heel spraakzaam, maar als er dan wat gezegd word dan vallen jullie berichten al helemaal niet op tussen de vele berichten van spam m.b.t skype of eigen webcamkanaal. Het kost ons al veel moeite om tegen de zon in op de monitor te kunnen kijken en er dan alleen maar troep staat schiet het niet op.

Het is gewoon jammer dat je tegenwoordig niet meer iets leuks kunt doen zonder dat het weer verziekt word door anderen die alleen maar lopen te spammen.

Nouja wou ik gewoon ff kwijt. Dit omdat de zomer ten einde zal zijn en het dus over zal zijn met de drukke en gezellige buiten shows. Of vinden jullie de binnen shows leuker? Laat het eens weten in de comments onderaan dit bericht!

We gaan wel zien dan wat de winter gaat doen nu verder op webcamgebied. In ieder geval zullen DEZE WEBCAMS gewoon online te zien blijven :-)