Weinig online – Apparatuur (laptop) trekt het niet meer

Zoals in de vorige posting beschreven heb ik momenteel de mogelijkheid om vrijwel overal voor een lange periode mijn apparatuur van stroom te voorzien. Ideaal, en het zou dan ook de bedoeling moeten zijn om heel veel meer buiten-webcam-shows te geven maar helaas is er een kink in de kabel gekomen waardoor het hele feest voorlopig niet (meer) doorgaat.

Camshows van vooral mijn buiten-uitzendingen worden door mensen opgenomen en vervolgens te kijk gezet op websites als Pornhub en XTube. Niet erg maar wel als anderen op deze manier geld maken van mijn video materiaal, zonder dat ik er vanaf weet.

Er gaat voor mij dan weer een hoop tijd verloren om betreffende websites te contacteren en de videos te laten verwijderen. Dit word door betreffende sites erg snel gedaan trouwens, maar het kost me gewoon zoveel tijd wat niets oplevert dat er maar één vrij simpele oplossing is…: De live uitzending voorzien van een watermerk….

Uitzenden met watermerk
Live mijn webcam uitzenden met een watermerk is niet moeilijk maar vraagt wel om een extra programma wat ik moet draaien op mijn toch al oude laptopje. Het watermerk komt prima in beeld, het beeld is nog steeds super mooi en scherp door de gebruikte webcam, maar het gaat niet meer vloeiend. Het beeld lijkt vertraagt en zelfs de audio waar normaal geen probleem mee is, valt zo nu en dan even weg waardoor de algehele live-uitzending dus niet meer leuk is om naar te kijken…

Dat viel ook wel op de laatste keer op toen ik aan het uitzenden was met het watermerk erin. Er komen dan gelukkig nog steeds wel een kleine 800 mensen tegelijk kijken in mijn chatroom, maar wat opviel was het geklaag over de trage stream en het wegvallen van het geluid.

Met de huidige apparatuur uitzenden met waterwerk is dus niet echt een optie blijkt, maar uitzenden zonder watermerk is helaas al helemaal geen optie meer….

En nu dan?
Tja en nu dan inderdaad… Gewoon maar weinig uitzenden (het werkt echt totaal niet motiverend als er veel geklaagd word tijdens een uitzending) en dan dit jaar maar proberen wat meer foto materiaal van mezelf te gaan maken.

In de tussen tijd hoop ik dat jullie je vermaken bij de andere camjongens. Mocht dat niet het geval zijn steun me dan eens door tokens te geven of neem contact met me op als je mij op een andere manier financieel wil steunen voor de aanschaf van een nieuwe laptop zodat ik weer snel mooi en vloeiend kan live uitzenden.