Sex praat

Homo Sex praat en tips – Items toevoegen

Hieronder heb ik een aantal artikelen geplaatst met wat informatie en/of tips voor homo’s. Voor en door homo’s, en daarom wil ik je vragen om contact met mij op te nemen als je ideeën en/of toevoegen hebt voor deze categorie op mijn website.

Alvast veel lees plezier en ik hoop je aanvullingen te gemoed te zien,
MaikelPijpen

Wat is pijpen?
Het in en uit laten glijden van zijn penis in jouw mond. Hierbij kun jij je lippen strak om zijn penis houden, wat erg lekker kan zijn of juist iets losser. Hierbij natuurlijk rekening houden met wat HIJ lekker vind. Je kunt met je tong zijn penis verwennen maar je kunt ook iets zuigen aan zijn penis. Wil je liever met condoom aan zijn penis zuigen? Neem dan smaakjes condooms, dit is lekker en uiteraard veilig!

Voordat je gaat pijpen
Voor je een jongen gaat pijpen maak je zijn penis stijf. Dit kan door aan zijn penis te trekken (hem aftrekken) en door aan zijn penis te likken. Als hij helemaal stijf is, kun je gemakkelijk de penis in je mond nemen en hem gaan pijpen. Je kunt het pijpen ook afwisselen door zijn stijve penis te likken.
Continue reading “Pijpen” »

Besneden penis

Vele mannen zijn bensneden. Waarom en wat is het voor of nadeel? Zijn deze er?

Maarliefst 30% van de mannen is besneden. Bij een besnijdenis zal de voorhuid van de penis worden verwijderd, waardoor de eikel ontbloot is. Hierdoor ziet een besneden penis er anders uit dan onbesneden penissen.

on-besneden

Continue reading “Besneden penis” »

Aftrekken / masturberen – TIPS

Aftrekken/masturberen doen we allemaal. Een beetje variatie is dan natuurlijk wel lekker, vandaar de onderstaande tips om je eens lekker anders dan anders te verwennen. Mocht je aanvullingen hebben dan kun je contact met me opnemen.

Je eikel langs de handpalm
Pak met een hand je stijve pik vast en laat je eikel in de palm van je andere hand glijden. Lekker op en neer gaande bewegingen maken. Je kunt hierbij tot een hevig orgasme komen en lekker spuiten. Probeer maar eens!
Continue reading “Aftrekken / masturberen – TIPS” »

De juiste cockring aanschaffen

Wat is een cockring
Een cockring is een ring van metaal, rubber, leer of siliconen die om de penis geschoven wordt en als doel heeft langer een erectie te houden, dit doet het door de bloedstroom lichtelijk af te remmen. Een cockring met haren of borsteltjes zorgt voor extra stimulatie van de clitoris en schaamlippen en wordt wel een geitenoog genoemd. In SM spelletjes worden wel cockringen met spijkertjes of noppen aan binnen- of buitenkant gebruikt.

De meeste cockringen worden om penis en achter de balzak bevestigd. Als de penis in erectie komt, zit de ring er strak omheen, waardoor het bloed de zwellichamen niet of slechts moeilijk kan verlaten en de penis stijf blijft. Een bijkomend effect is dat de testikels dan niet te strak tegen de basis van de penis getrokken kunnen worden. Zo kan men beter met de testikels spelen wanneer een man op het punt staat een orgasme te krijgen. Doordat ook de plasbuis afgeknepen wordt, zal een orgasme “heftiger” zijn.
Continue reading “De juiste cockring aanschaffen” »

Aftrekken / masturberen

aftrekkenJongens masturberen (bijna) allemaal. Je kunt het ook (af)rukken, aftrekken of trekken noemen. Meestal schamen ze zich hiervoor. Maar als je bedenkt, dat je buurjongen of de jongen die naast je zit in de klas ook aan zijn piemel trekt, is het heel normaal dat ook jij je aftrekt. En het is erg lekker om te doen. Maar waarom en hoevaak kun je het doen?

Tijdens je pubertijd kom je erachter dat het lekker is om aan je piemel te zitten. Je merkt dat als je er mee speelt, dat dit heel plezierig is. Het begint vaak met het strelen van je penis, je tepels en ballen. Ook het aanraken van je anus kun je lekker vinden.
Continue reading “Aftrekken / masturberen” »