Dat is plaats 2, nummer 3!

mannen-11-2014Jawel lieve geilballen, gisteren (zaterdag 15-11-2014) heb ik met mijn cam-maatje weer een daverende webcamshow neergezet volgens de getalletjes. We zijn namelijk 2e geworden van de beste camkoppels deze dag met een top aantal kijkers rukkers van 1694!

Het is de 3e gewonnen prijs van dit jaar. Maar wat moet ik ermee… Om wat te kunnen winnen moet je de hele maand aan de top staan en dat betekend iedere dag cammen. Niet echt een optie dus. Maar oke het is zeker wel leuk om echt vet aan te tonen dat mijn webcam vaak geen lauwe shit is om naar te kijken!Alle werelddelen komen kijken en vinden het vaak geweldig wat ik/wij op de cam doen.
Mooi toch? Alleen die Nederlanders he… Ook bij deze show werd er weer massaal geroepen door alleen de Nederlanders dat het weer niet goed genoeg was. Waarom kijken jullie überhaupt? Ik bedoel er zijn echt meer dan 1000en andere webcams om uit te kiezen en te kijken. Ga lekker dan naar een andere cam kijken als het niet bevalt!

Maak het eens goed met me en geef me hier een kadootje. Dat wordt erg gewaardeerd en alle verdiensten worden gestoken in het verbeteren en maken van nieuwe camshows! Zoals gezegd mijn shows zijn echt geen lauwe pis en zeker de moeite waard! – Zou het niet geil zijn als ik een dildo in mijn kontje steek en vermeld dat deze door jouw gesponsord is?

Wil net zoals mij/ons los gaan? Schenk dan iets van de wenslijst, dat is helemaal te gek!

De screenshots/chat ga ik deze keer lekker niet plaatsen. Het was gewoon een super show en dat had je maar gewoon live moeten meekijken… Wil je op de hoogte blijven waar en wanneer ik online ben, volg me dan op Twitter @1981maikel.

Show gezien? Laat weten wat je ervan vond in de comments!!!