Daarom koop je dus in Maikels Homo Shop!

Ik moet toegeven, ik heb al een aantal keer de vraag gehad: “Als ik wat in je webshop bestel, krijg ik het dan echt?”. Domme vragen bestaan niet heb ik geleerd maar ik blijf de vraag wel vaag vinden. Tuurlijk krijg je dan je bestelde artikel. En als je het niet krijgt dan krijg je gewoon je geld terug!…

Beter nog: Als je het artikel ontvangen hebt, en het bevalt je niet dan kun je het terug sturen en krijg je je geld terug! Niet overtuigd? Betalen kan met VisaCard, Paypal, Ideal, of aan de deur bij de postbode (rembours).Je ziet het, er kan helemaal niets mis gaan als je je sextoys besteld in mijn homo shop! Hij bestaat alweer een tijdje en dat geeft ook weer zekerheid. Zeker omdat vandaag in de pers weer verscheen dat er dit jaar al meer dan 125 malafide webwinkels gesloten zijn. Das ook de reden van dit schrijven… Even laten zien aan jullie dat mijn shop niet malafide is en je gerust je sexspulletjes bij me kunt aanschaffen.

Veel shopplezier in mijn shop!


webshopbanner


Het aantal webwinkels dat wegens oplichterij wordt gesloten loopt snel op.
Dat stelt een woordvoerder van het Landelijk Meldpunt Internetoplichting desgevraagd tegenover NU.nl.

Minister Opstelten (Justitie) schreef eerder deze week in een brief aan de Tweede Kamer dat er dit jaar al 125 webwinkels zijn gesloten nadat het meldpunt klachten ontving van gedupeerde klanten.

Het Meldpunt laat aan NU.nl weten dat het aantal gesloten webwinkels dit jaar inmiddels is opgelopen tot 160. Vorig jaar werden in totaal 77 webwinkels gesloten.

Elektronica
“Wij merken dat het aantal valse webshops toeneemt”, aldus woordvoerder Dolores Booij. “Er wordt ingespeeld op producten die net op de markt komen of producten die beperkt verkrijgbaar zijn.”

Het gaat voornamelijk om elektronica. Producten worden vaak net iets goedkoper aangeboden dan in echte webwinkels, en klanten worden vaak gevraagd om geld rechtstreeks over te maken op een rekeningnummer. Ook de betaalmethode Ideal wordt soms misbruikt, zegt Booij.

Opstelten benadrukte in zijn brief dat fraude via internet “daadkrachtig bestreden” moet worden. Hij wees onder meer op de samenwerking tussen politie, het Openbaar Ministerie en de Nederlandse banken, die recent werd aangekondigd.

Als bij de politie meldingen van fraude binnenkomen, stuurt het Landelijk Meldpunt Internetoplichting daarover een bericht aan de betreffende bank, die vervolgens bijvoorbeeld de betreffende rekening kan blokkeren.

BRON: http://www.nu.nl/internet/3933686/politie-sluit-fors-meer-malafide-webwinkels.html