Lekker glad het jaar uit

fotos-openbaarZoals velen van jullie inmiddels weten hou ik niet van haar. Haar hoort alleen op je hoofd zeg ik altijd maar.

Naast dat ik het er niet mooi vindt uitzien voelt het gewoon super veel geiler aan als je zelf (of iemand anders) er over heen streelt. Nou ben ik niet zo dat ik me iedere dag sta te scheren over mijn hele lijf heen, maar 1x per 2 weken neem ik er toch echt wel even de tijd voor.

De 30e was het weer zover dat ik eens de tijd ging nemen en besloot dit maar met de webcam te gaan uitzenden via www.maikel1981.net/live.

Er werd zowel door mij als door de bezoekers weinig tot niets gezegd in de chat. Wel weer jammer want als kijkers niets zeggen weet ik ook niet meer wat ik moet zeggen. Maarja ik moest ook niets zeggen, moest mezelf scheren terwijl jullie meekeken.

Kan zeggen dat dat helemaal gelukt is. Ben echt weer overal helemaal lekker glad, en nadat ik klaar was met scheren even een rukshowtje onder de douche gegeven. Aan de reacties van jullie als kijkers te zien was het weer de moeite om te kijken.

Kleine 90 mensen die zaten te kijken. Toch weer leuk. Helaas van niemand wat tokens (=waardering) mogen ontvangen wel 3x “de pijpmovie” verkocht! Individueel dokken mensen wel, maar in een groep niet. Toch vreemd.

Later in de avond ook nog even online geweest en zonder iets van sex te doen voor de cam toch wat tokens van een van mijn vaste bezoekers gekregen. Thanx! Dat word van mijn kant erg gewaardeerd! Wim: Voor jouw extra geile wensen voor 2014!

Voor de rest van de mensen: Een goed uiteinde van 2013 en een goede start van 2014.

Tot snel weer,
Maikel1981