Maar weer snel offline als jullie gaan zeiken!

Cammen is anno 2016 ook echt niet meer leuk…. Althans het is wel leuk maar de mensen die kijken zijn niet leuk. Vandaag nog geen 10 minuten online geweest en ik had al 140 kijkers. Das best leuk zul je dan zeggen maar voor mij is de lol er al zo snel weer af dat ik de boel uitgegooid heb en nu dit stukje lekker zit te typen.

Eindelijk trekken jullie als kijkers je bek eens los in plaats van alleen maar als een stelletje zombies te kijken en nix te zeggen. Maar wat er dan gezegd word allemaal… Nouja dat is nou juist mijn probleem. Er word nix gezegd er word gewoon de hele tijd gecommandeerd tegen me!

Of ik maar van alles aan jullie wil laten zien. Oh dat wil ik best hoor, maar als ik er ook maar 1 token voor terug vraag is het al teveel gevraagd voor jullie. Dat hebben jullie er niet voor over. Ga dan gewoon lekker bij een andere webcam-jongens lopen commanderen en de chat verzieken ofzo!

En dan heb je ook nog die mongolen die je cam-kanaal gaan gebruiken als advertentie of dating ruimte ofzo. Pleur op en begin gewoon lekker je eigen kanaal! Maar nee dan krijgen ze er weer geen mensen in, die moeten ze uit goed lopende kanalen proberen weg te trekken.

Het is gewoon echt te triest voor woorden hoe honds onbeschoft de kijkers tegenwoordig zijn. Maarja wat valt eraan te doen? Gewoon wat ik net ook gedaan heb, lekker de chat uitzetten en jullie dat plezier helemaal niet meer gunnen!