Deze week is het pikken kijken! EN stemmen natuurijk!

UPDATE: Deze wedstrijd zal gewoon doorgaan en plaatsvinden, echter heb ik mij zelf eerder uit de wedstrijd laten verwijderen zodat je niet meer op mij kunt stemmen… (Want dat deden jullie toch al netjes NIET!)

Waarschijnlijk zit jij wel vaker pikken te kijken (anders kom je hier niet) maar deze week kun je volop genieten van een leuke wedstrijd waarbij verschillende webcam jongens het tegen elkaar op nemen.
Dit gaan ze doen door in vier verschillende categorie├źn live uit te zenden, te weten:

* Load – Wie heeft het meest kwak?
* Endurance – Wie trekt het langst zonder te komen?
* Size – Wie heeft de grootste lul?
* Creattivity – Wie bedenkt er gewoon eens wat leuks?

m81160307Deze wedstrijden zullen tussen 7 & 14 maart 2016 plaats vinden en zijn gratis te bekijken! Het enige wat er van je verwacht word is dat als je nog geen account hebt deze hier aanmaakt, zodat je dan kunt stemmen op jouw favoriet! In de popup die komt je loginnaam bedenken en invoeren, een wachtwoord verzinnen, vervolgens je email adres en je kunt direct gratis met mij en alle anderen camjongens chatten of zelf je webcam uitzenden!

Eigenlijk te simpel voor woorden, maar als iets mega geil is moet het ook niet te moeilijk gaan worden toch?

Enne je begrijpt natuurlijk wel waarom ik jullie hier een beetje over informeer he… :-) Op mij stemmen kan door te gaan naar www.maikel1981.net/vote en onderaan de pagina daar je voorkeur te melden voor mij door een berichtje achter te laten.

Volg me ook op twitter, want deze week gaan we ook daar wat extra fototjes de lucht in gooien! Ik zie je snel!