Waarom Nederland? Vertel het eens… Waarom zou ik nog leuk en vriendelijk tegen jullie doen?

Ik gooi deze vraag maar als titel van deze blog neer, maar weet eigenlijk nu al dat ik geen enkele reactie van jullie ga krijgen….

Hoeft ook niet, want ik ben jullie op cam-gebied momenteel alweer helemaal zat! Misschien begin ik het allemaal wel zo zat te worden dat ik jullie voorgoed gedag ga zeggen. Maar dan ook met alles, ROT OP MET JULLIE NEDERLANDERS die alleen maar lopen te zeiken tijdens mijn live camshows!“Maikel is leuk”, “Een genot om naar te kijken”, en ik heb al helemaal geen zin om er nog meer te noemen aangezien jullie best weten wat je zelf loopt te roepen tijdens mijn live camshows… Jullie genieten! Alleen al door “gewoon te kunnen kijken” als ik bezig ben achter de computer. Laat staan als ik een geile bui heb en mijn dikke lul een slinger geef. Of nog leuker, als ik zin heb in een lul in mijn bek en jullie dit allemaal GRATIS laat mee kijken.

Maar nee, op een uitzondering na is er geen enkele Nederlander die er maar ook 1 token of euro-cent voor over heeft om dit alles te kunnen bekijken en de show interactief te maken. Immers: Wie betaald bepaald wat er gebeurt en/of te zien is…

In plaats daarvan gaan jullie Nederlands lopen schreeuwen dat je op dat moment geen lul in beeld ziet en dat het saai is om naar te kijken. Ik beperk mezelf tot jullie door NEDERLANDS met jullie te praten omdat jullie dat leuk vinden om mij (gratis – schaars gekleed) te kunnen zien. Wat ik ervoor terug krijg is alleen maar gezeik dat het niet geil genoeg is deze keer nu je kijkt.

De andere keren heb je genoten, en nu toevallig niet? En dan ga je lopen zeiken? EN hoeveel heeft het je gekost dan? Helemaal niets? Nu niet, en alle andere keren niet, want je hebt mij nog nooit ene token of wat dan ook gegeven! Dus vaak genoten, deze keer niet, dus meteen zeiken en de hele chat over de rooie trekken? Van mij mag je dan gaan en graag nooit meer terug komen!

Want ik weet het, mijn cam is op dit moment traag. Ik heb er zelfs een blog over geschreven maar ik kan helaas niet anders.

Wat wel anders kan is best simpel en eenvoudig voor zo’n geile systeem-beheerder en blogger en cammer en wat ik allemaal nog niet meer tegelijk ben…. Namelijk Nederland echt links laten liggen. Mijn sterrenbeeld is waterman, zoek maar op wat zijn specificaties zijn… Dan weet je dat ik het meen en er genoeg van heb… Wat het gaat beteken op korte termijn is dat ik zoiezo GEEN NEDERLANDS meer zal spreken wanneer ik online ben met mijn webcam.

Nederland is cam dood voor mij… Zoiezo is Nederland dood, want op deze blog gaan jullie ook niet reageren. Reageren is gratis hoor!!!! Maarja jullie zullen wel te druk zijn met rukken ofzo waardoor er nooit een reactie op mijn blogs komt…. Daarom ga ik de hele site waarschijnlijk niet meer bijhouden / aanpassen maar wil ik jullie 1 kleine tip geven…. Ga me steunen en hou anders de site http://en.maikel1981.net naar goed in de gaten voor het geval je me gaat missen….