Eindelijk! Ik heb een cam4club, MAAR zonder voordelen!

Geweldig, eindelijk hebben de mensen van CAM4 mij de mogelijkheid gegeven een fanclub te starten via hun website. Kleine 4 aanvragen en 2 jaar wachten (want de fanclubs waren in beta / test fase) maar dan ga je ook echt wat hebben. Althans dat dacht ik…

Want als kritisch persoon mag je natuurlijk niet deelnemen aan het beta testen.. Nee, daar hebben ze genoeg anderen voor die hun input geven. (Ga ik dan maar even vanuit want anders laat je mij wel mee testen en doen toch?) En daarom is het product min of meer af als ik het mag gaan gebruiken. Totaal niet erg, maar ik ben er vanuit gegaan dat het dan ook goed werkt. En als dat niet zo is dan is het weer een dode mus die voorbij vliegt.

Ze zijn er daar nooit vanuit gegaan dat iemand maar dan 20 fanclub fotos wil plaatsen. Maar kom mensen, een fanclub moet toch wel echt de moeite waard zijn of niet dan? Dus bij het willen plaatsen van een kleine 2500 eigen geile afbeeldingen kwam ik al snel tegen problemen aan.

Moet je er niet zoveel willen plaatsen zie ik mensen meteen denken… Maarre het probleem komt al naar voren bij 10 afbeeldingen of meer….. Das wel een beetje kinderziekte-bug denk ik dan weer….. Lief (en toch weer zo stom/dom) als ik ben ga ik dit probleem dan toch bij de support afdeling melden.

En dan. Heb je klompen aan? Tip: Doe ze even uit, want de mijne zijn door deze kleine conversatie met de support afdeling gebroken:

Ik meld het probleem bij NL Support.
CAM4support: Het is tussen alle feedback gezet. Op dit moment is er nog geen datum bekend dat de feedback verwerkt zal worden.
Ik: Ok. Is er iets wat ik zelf nog kan doen om dit te voorspoedige?
CAM4support: Helaas niet, op dit moment zijn we druk bezig met een aantal andere projecten.

Het lijkt de Nederlandse politie wel! Het komt onderop dossier stapel en je gaat er nooit meer wat van horen… Moet hier de CAM4-Policia brigade gaan ingrijpen ofzo? Twee jaar wachten op een optie, dan komt het beschikbaar, werkt het niet goed als je de mensen waar voor hun geld wilt geven, en dan zijn ze alweer druk met anderen dingen die waarschijnlijk voorlopig toch weer niet goed gaan werken.

En dit schrijven is helaas de reden waarom je momenteel WEL lid kunt worden van mijn cam4club maar er totaal geen voordelen uit gaat halen. Het enige wat je er mee bereikt is dat je mij een klein beetje helpt met wat tokens en dat je een mooie badge naast je chatnaam krijgt in mijn room.

Weer een beetje treurig verhaal over wat ze zelf zeggen als zijnde de grootste webcamsite van het web…..

Laaste noot in dit bercht aan CAM4: Onze haat liefde verhouding stamt al uit 2008, maar ik ga je echt steeds meer haten. Hou je ook nog van mij? Laat het eens merken…..