Het is stil bij de website en webcam kijkertjes….

Het is dat ik gek ben op getalletjes en alles in de gaten houd maar anders zou ik allang gestopt zijn met de publicatie van mijn website en alles wat daarbij hoort.

Als ik jullie smeek op mijn blote knieën om een reactie achter te laten op een filmpje wat jullie gratis kunnen zien word er massaal gekeken, maar amper gereageerd. Er word wel 10 minuten de tijd genomen om het filmpje te bekijken maar in 10 seconden een reactie achterlaten is voor de meeste helaas al te veel gevraagd. Laat staan dat je een filmpje een rating geeft kwa sterren… Kost je maar 1 seconden maar het gebeurt gewoon niet door jullie, en dat is jammer!Alles heeft namelijk te maken met INTERACTIE. Ik heb het even kort en bondig voor jullie opgezocht:

Interactie of wisselwerking is het op elkaar reageren door zaken, processen, personen of organisaties. Het betreft een zeer groot aantal en daarmee zijn er dan ook vele verschillende soorten interactie. Zo heeft sociale interactie betrekking op het handelen van personen dat elkaar beïnvloedt: We handelen vaak omdat we een tegenprestatie van de ander terug verwachten. Wordt ook wel vaak aangeduid met de uitdrukking ‘in het krijt staan’.

Het woord tegenprestatie is misschien wel het simpelste en begrijpelijkste… Jij mag bijvoorbeeld GRATIS sexfilmpjes van mij bekijken. Wat ik ervoor terug vraag? Gewoon jouw eerste reactie na het zien van een filmpje. Plaats het er gewoon eens onder, het kost je niets hoor!

Je eerste reactie na het lezen van een sexverhaal? Ik ben benieuwd, plaats het eens! Zeker voor de schrijvers van de verhalen is dit erg leuk om diverse reacties terug te lezen.

Actie = reactie!
Hoe meer er gereageerd word op mijn website hoe actiever ik ermee bezig ben, gratis en voor niets voor jullie! Jullie denken dat ik nu loop te zeiken… Maar beeld je het volgende eens in, het is wat ik regelmatig mee maak als ik live met mijn webcam online ben:

Je zit op stoel voor de computer. Webcam aan, en je laat je eigen bekijken op internet via de chatbox. Langzaam zie je aan de teller dat er steeds meer mensen in de chat komen. Je trekt je t-shirt aan want je denkt dat dat wel geiler is voor de kijkers. Je denkt van wel want er komen steeds meer kijkers binnen. De teller staat al op 50. Vijftig mensen die naar je aan het kijken zijn… Wat ga je doen? Je lul dan maar even een paar seconden in beeld laten zien. Je check nog eens of je ook geluid mee stuurt en roept tegen je inmiddels 60 kijkers: “Hoi hoi, vertel me wat ik moet doen / Tell me what to do guys”.

….. Laat in het reactie veld hieronder maar eens achter wat jij nu in zo’n situatie zou doen want van je 60 kijkers zegt niemand iets! Zelfs geen “hallo”.

Ik vind het iig lastig en niet leuk. Het komt over alsof het niet gewaardeerd word wat ik doe en of laat zien. En dat terwijl de getalletjes wel anders laten zien…. Wat ga jij nu hieronder als reactie achterlaten?