De eerste buitenshow van 2014!

Het is gewoon niet te geloven maar het is zo lekker warm de afgelopen dagen al dat ik al twee buitenshows gedaan heb! Jawel op 8 en 9 maart 2014 zijn we met de grote M&M-roadshow weer op pad geweest.

In de zon was het echt heerlijk! Net als vorig jaar zijn er tijdens de uitzendingen twee grote bottlenecks: De accu duur van de laptop en de mobiele internetsnelheid. Internet hebben we namelijk gewoon door een smartphone met tethering. Werkt op zich goed maar snel is anders waardoor het beeld soms blijft hangen of traag is.

pissen

Zaterdag hebben we een record gehaald van 609 mensen, totdat we een kick uit de chat kregen. Het publiek vroeg massaal om mij te zien plassen, dus ik plassen voor de cam, en dat mag dus blijkbaar niet…. Stom je mag alles laten zien, maar niet iemand die plast? Achja we hebben dan altijd nog de fotos zeg ik maar.

Zondag was het weer nog veel beter en hebben we alles maar weer eens uit de kast getrokken. Parasols, lakens, BBQ, en vlees, en champagne. We vieren de zomer al op 9-3-2014 dit jaar mensen! Vet veel plezier en dat hadden de kijkers ook wel denk ik. Kleine 650 zaten er te kijken totdat we noodgedwongen afscheid moesten nemen…. Je raad het al: Een lege accu.

Er zijn weer een paar fotos gemaakt welke ik waarschijnlijk samen met een kleine film-impressie vandaag of morgen op de website zal zetten bij het onderdeel mijn fotos/videos. Hou mijn site dus zeker in de gaten en wie weet tref je me binnenkort buiten aan, of anders op www.maikel1981.net/live.

Tot snel,
Maikel.

UPDATE: Voor de fotos klik hier.