Bah, klootjes volk op gratis homochat

Ik bekijk het heel simpel: De klant betaald en bepaald dus wat hij (of zij) gaat zien van mij als ik weer eens met mijn webcam online ben. Net zoals het weer buiten is er niets zo veranderlijk als webcam bezoekers. De ene dag is het super druk terwijl de andere dag er gewoon helemaal niets te beleven valt.

Oke het ligt ook wel aan de show die ik geef, dat is zeker waar. Zo zullen de vaste bezoekers de buitenshows op Meijnerswijk wel herinneren welke ik deze zomer gegeven heb. Vijftienhonderd (1500) bezoekers, het zal maar in het echt tegenover je zitten te kijken!De klant is koning en bepaald dus wat er te zien is of wat er gebeurt. Ik kan je melden dat ik nu na ruim 15 jaar camboy wel mag zeggen dat ik er nog steeds af en toe niets van snap.

Zo zat ik gisteravond in een beetje geile bui ingelogd op de 2 door mij meest gebruikte chatboxen. Eigenlijk was ik veel te geil om echt een show te gaan doen en dus besloot ik maar om mijn harde pik ter hand te nemen en flink te gaan rukken. Het duurde niet lang of het zaad spoot eruit en ik was weer klaar. Zo dat lucht op!

Het hele feestje is wel door 10 mensen bekeken. Tjonge jonge triester kan het gewoon niet worden maar gekker wel!

“Tring tring”, het belletje dat er een betaalde bezoeker (80 cent per minuut) in mijn chatbox is gekomen. Ik wens de beste man een goede avond en praat wat over en weer met hem. Ondertussen zit ik alleen in een boxershort op de stoel en is mijn geiligheid allang weg! Het maakte de man niet zoveel uit, als hij maar even leuk met me kon praten.

Na 10 minuten is de man weer tevreden vertrokken. Heeft hem toch iets van 8 euro gekost, maar hij is blij dat hij mij even gesproken heeft! Mooi, ik hou ervan om mensen blij te maken!

Onderwijl zaten de mensen in de andere chat maar te klagen dat de ruksessie zo kort duurde. En wie klaagde er weer het meest? Ja die paar Nederlanders die er waren. Ik word echt helemaal schijt ziek van Nederlands in mijn eigen chat. Nooit is het namelijk goed genoeg voor ze. Altijd willen ze meer, maar ze vergeten dat ze GRATIS aan het kijken zijn.

Nee, zelfs gratis is voor de meeste Nederlanders niet goed genoeg! Tegen deze mensen heb ik maar één ding te zeggen: Rot lekker op en ga ergens anders lopen zeiken! Maar nee dat doen ze ook niet ze blijven maar kijken en zeiken. En waardering geven? Nee daar hebben deze mensen echt nog nooit van gehoord.

Bah, klootjes volk!

Conclusie: Rukken en mensen gratis laten kijken is alleen maar gezeik! Niet meer doen dus. Beter lekker betaald chatten, dan krijg je tenminste waardering van het volk!

Wel of niet mee eens? Laat het maar eens weten in de comments….