Ik stoppen met mijn website? ECHT NIET!

Ik stop met de website… Het stond afgelopen weekeind echt op mijn site te lezen. In tegenstelling tot wat er normaal gebeurt als ik weer iets op de website plaats kwamen de reacties deze keer massaal binnen!

Op diverse chatwebsites ben ik er over aangesproken, twitter en zelfs telefonisch ben ik benaderd met de vraag waarom ik de stekker uit het geheel ga trekken. En das toch vreemd want volgens mij stond er in de posting dat het kwam omdat er nooit feedback van jullie als gebruiker kwam.

Nu kwam de feedback ineens massaal op me af. Enorm veel reacties dat het jammer was en natuurlijk ook een paar reacties van de echte zeiknichten die blij waren dat mijn website gaat verdwijnen. Dat snap ik zoiezo al niet… Want als je het niks vind dan kijk je toch gewoon niet?

Mijn advies voor deze groep zeiknichten is dan ook om direct hun browser te sluiten aangezien ik schokkend nieuws voor deze groep mensen heb…: Ik ga lekker helemaal niet stoppen met mijn website!

Facebook heeft een klein testje gedaan met hun gebruikers en ik ook. Voor mij is de test geslaagd en weet ik wat ik wilde onderzoeken/weten. Mijn website zal zeker niet stoppen en ik zal gewoon doorgaan met het plaatsen van nieuwe dingen.

Als je aanvullingen hebt voor mijn website kun je mij dit altijd laten weten. Denk aan agandapunten, sexverhalen, aanvullingen op de films, of het banenoverzicht. Zonder jouw hulp kan mijn website niet bestaan!!!

Aankomende tijd zal de site wat minder aangevuld worden ivm het mooie weer en vakantie periode. Schroom echter niet om je aanvullingen aan me te melden, ze zullen zeker in de website verwerkt worden.

Mocht je op vakantie gaan wens ik je een fijne vakantie en mocht je lekker thuis in Nederland blijven dan hoop ik ook voor jouw dat er mooi weer komt, want dan heb ik het ook :)