Waar chat je dan?

m81chatbannertjeEr zijn een aantal websites en mogelijkheden om je webcam uit te zenden en om mij dus te kunnen zien. De chat waar ik het meeste op te zien ben is mijn eigen chat welke je kunt vinden op http://chat.maikel1981.net.

Bij deze chat kun je GRATIS (ja echt waar) kijken en chatten met leuke jongens. Het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden.

Ja natuurlijk kun je ook geld uitgeven op deze chat door het kopen van tokens en deze aan je favoriete webcammer te geven, maar in eerste instantie is dit niet nodig om te kunnen kijken en chatten. Niets te verliezen dus, gewoon het proberen waard!

Het leuke aan de chat is dat je met zijn alle in een grote kamer zit en er vaak leuke en geile gesprekken plaatsvinden. Dit namelijk in tegenstelling tot een andere webcam chat waar ik veel ben.

Op mijn profielpagina http://maikel.islive.eu kun je zien wanneer ik online ben met de door mijn 2e gebruikte chat mogelijkheid. Je betaald daar als klant misschien dan wel 80 cent per minuut maar dan ben ik ook wel echt helemaal alleen voor jouw beschikbaar! Natuurlijk kun je ook 1 op 1 met andere geile jongens je ziet het vanzelf als je even een kijkje neemt op de pagina.

Oke de twee door mij meeste gebruikte webcamchats zijn nu bij je bekend, zie ik je snel een keertje?

PS: Via http://www.maikel1981.net/live kun je meteen zien of ik op de gratis chat aanwezig ben!