Psstttt: Niet verder vertellen maar het is GEEN camping!

Maikel-Background.jpg

Afgelopen vrijdag was het weer eens 1 dag mooi weer in Nederland (we zitten pas aan het begin van mei 2015). Zo mooi weer dat M2 en ik besloten om wat spullen bij elkaar te rapen en lekker in de zon te gaan liggen. Wat er onder andere mee ging was een laptop en webcam….

Omdat ik het toch wel zielig vond dat de Nederlanders niet konden kijken heb ik deze even van de blokkade afgehaald. Domme fout, want alleen maar weer gezeik… Gezeik over dat er geen sex plaats vind en domme vragen als waar we zitten enzo. Lezen blijft lastig want het stond gewoon in mijn biografie allemaal!! Maar nee, meteen je bek open trekken en beginnen te blerren zonder te lezen. Ik word er gewoon zo moe van… En waarom zijn alleen de Nederlands toch zo…. ALLE anderen nationaliteiten in mijn chatroom lezen het wel…

En dat er dan iemand van de camsite zelf een tweet uitstuurt met een foutje erin, tja dat kan natuurlijk gebeuren! Mijn Amerikaanse vrienden kunnen niet echt geloven dat dit namelijk in Nederland zo echt kan in de vrije natuur is wat ik doe, dus noemen ze het een camping.

Een camping zou overigens wel wat voordelen hebben… Zo hebben we ons weer kapot gezocht maar helaas nergens achter een boom een stopcontact te vinden voor de netspanning welke we nodig hebben. Een WiFi signaal of wat dan ook is ook al in geen velden of wegen te bekennen. Nee, waar we neerstrijken met onze spullen is niets van dit aanwezig, dus nemen we alles zelf mee…

En dan komt de kruks… Waar haal je dat allemaal vandaan dan in de open natuur? Nou netspanning helaas nog steeds niet… Portable stroom om het zo maar even te noemen is best prijzig om te realiseren maar het kan wel! Alleen de aanschafkosten willen we uit de camtokens halen… En die zijn er helaas niet, dus onze energiebron ook nog niet.

Prijzig is ook de mobile internetverbinding die we meenemen! Als ik jullie meldt dat ik op ÉÉN dagje cammen buiten 1750MB aan data verbruik en in de zomer periode toch wel een aantal keren per week buiten online ben… Reken dan het totale dataverkeer van een maand maar eens uit en kijk eens voor de gein bij je eigen provider wat je dit per maand kost….

Gedaan? Dan zul je wel denken dat je een rekenfoutje gemaakt hebt maar zonder je te kennen kan jouw uitkomst best eens kloppen! En daarom vraag ik om tokens… Gewoon om een klein beetje uit de kosten te komen. Ik weet heus wel dat een hobby geld kost, en dat is ook helemaal niet erg… Maar als blijkt dat jullie hobby is om naar mij te kijken dan mag dit toch ook best wel wat kosten of niet dan?

Er zijn weer heel wat chatscreenshots van deze dag gemaakt, dus als je het gemist heb is het in wat afbeeldingen nog terug te kijken! Hoewel… Laat in de comments onderaan dit bericht eerst maar eens weten waarom jullie denken dat jullie hobby geen geld hoeft te kosten… Bij minimaal 5 reacties zal ik pas aan het werk gaan om deze leuk, mooie en geile afbeeldingen online te krijgen… Suc6!