Als kijker kan het wel, je moet willen natuurlijk!

Bezoek de homo cam chat en geniet van lekkere jongens!Het was zondag en ik zat een beetje verveeld achter mijn computer. Weet niet wat er gebeurde maar ik werd geil en had zin om te rukken. Snel ff de webcam aan, en online gegaan op de chat: http://chat.maikel1981.net.

Niet dat het super druk was in mijn chat-kamer maar ik was wel super geil, daarom geen doelen of iets dergelijks ingesteld maar gewoon lekker rukken en iedereen kon weer eens mooi gratis meekijken.

Gelukkig kwam er toch wel waardering voor het geen er te zien was! Vaste bezoeker van mijn homochat, Theobra, gaf me wel een aantal tokens als waardering en dat wordt door mij zeer gewaardeerd kan ik je zeggen! Waarom? Zie iets verderop in het verhaal want ik wil eerst nog iets vertellen over de tokens. De tokens geef je dus als waardering aan me, maar hoe kom je aan de tokens? Nou deze kun je gewoon via de site aanschaffen en er is geen excuses om het niet te doen…

Hoe schaf ik tokens aan:
De reden: “Ze accepteren mijn XXX-kaart niet en een creditcard heb ik niet”, hoor ik regelmatig maar gaat eigenlijk helemaal niet op vindt ik… Oke het voordeel van het gebruik van een creditcard is dat de tokens DIRECT op je account bijgeschreven worden. Realtime dus en meteen te gebruiken.

Maar wat nu als je geen creditcard hebt? Dan maak je toch gewoon gebruik van de handmatige overschrijving… Dat werkt echt altijd! Je moet natuurlijk wel een paar dagen wachten totdat alles verwerkt is, pas daarna zullen de tokens worden bijgeschreven.

Nog makkelijk? Tuurlijk! Ik zeg alleen tegen iedereen: GOED lezen. IDeal, behoord tot de mogelijkheden maar ook: Credit Card/DIRECT ebanking/Direct Debit/PaySafeCard/etc.

Gewoon een kwestie van goed lezen en dan komt het allemaal vast wel goed… En geloof me, als ik de opmerkingen (positief) in mijn chat mag lezen dan mankeert het jullie echt niet aan de oogjes :-)

Wat doe ik met de tokens:
De tokens welke uit waardering aan mij gegeven worden zet ik weer om in geld. Dit geld wordt weer gebruikt voor alleen al het hosten van mijn website maikel1981.net! Een website kosten kost toch niet zo veel geld? Nee niet als je een simpele website hebt met hooguit een paar bezoekers per dag. Mijn website is echter als hobby begonnen en een beetje uit de hand gelopen kwa grote en het aantal bezoekers welke dagelijks langskomen. Voor een paar tientjes per jaar krijgt mijn website dus geen onderdak meer. Dit is nu een aantal tientjes per maand!

Hobby kost geld natuurlijk maar wees eerlijk, als jullie er allemaal van genieten dan is het toch ook eerlijk om de kosten een beetje te delen?