Kaartje voor een biertje? – Foamparty (amateur porn editie) 19-12-2015

Wil jij een biertje met me drinken EN dat terwijl ik helemaal naakt tegenover je sta aan de bar? Jahoor mijn lul mag je ook best aanraken als je dat wilt, hij is echt echt en bevat geen siliconen of wat dan ook… Oke vooruit, je mag me ook kamagra erbij geven aangezien ik dit zelf niet meer heb…. Dan word je uitzicht wellicht nog leuker!

Kan dit echt? JA, en wel op 19 december 2015 bij Ome Arold, in sauna Steamworks Arnhem, MITS…..Jahoor nou gaat ie komen… MITS… Mits iemand aan Ome Arold laat weten dat hij mijn kaartje voor deze avond wil betalen. Deze persoon zal de gelukkig zijn om met mij een biertje te mogen drinken, naakt aan de bar! – (OF NIET! Want als ik er zin in heb krijg je misschien wel heel wat anders aangeboden van me!).

Kan dat dan echt? Tuurlijk! Bijna alles kan deze avond, dus ik zal maar zorgen dat je erbij bent deze avond! Goede muziek, veel schuim, veel leuke jongens, dat is wat er zoiezo deze avond is!
Wanneer en waar is dit dan? Wel hier wat informatie via Steamworks:

Hét feest waar Nederlanders en Belgen elkaar ontmoeten. Het thema spreekt voor zich en wij zullen er een invulling aan geven om de gasten te stimuleren. Durf jij het aan?
Datum 19 december
Deur open: 20:00 uur
Locatie: Sauna Steamworks
Dress Code: swimwear, underwear and naked
Handdoeken worden gratis verstrekt aan de einde van de avond, of eerder tegen betaling!
Age: 18+ MEN ONLY!

Wil je bij dit feest aanwezig zijn dan kun je je tickets hier bestellen.

Dat biertje of iets anders met mij zie je wel zitten?
Bestel dan 1 kaartje extra voor mij, en laat dit Ome Arold EN mij uiteraard weten dat deze voor mij is. Dan heb jij niet een geweldige geile avond, maar wellicht een super geweldige onvergetelijke geile avond!

POGJE:
Wees eens eerlijk….
Een kaartje kost 25 euro….
Een half uurtje met mij is onbetaalbaar….
Voor de rest?
Voor de rest heb jij toch Euro/Mastercard…. :-)

amateurporn19-12-15