Psssst: Ik ben er nog steeds hoor, beter dan ooit zelfs!!

Vorige maand zag het er naar uit dat het einde voor Maikel1981 had geslagen kwa LIVE-webcam uitzendingen… Mijn laptopje welke ik namelijk gebruik voor de live uitzendingen is na 7 jarige leeftijd dan toch overleden… Willekeurige uitval en traagheid waren zijn grootste problemen maar hij mag nu genieten van zijn lange zeer trouwe dienstjaren in diepe rust!

Omdat er geen middelen waren om een nieuwe systeem aan te schaffen ben ik maar begonnen met het verkopen van mijn “oude” webcams:


Inderdaad, een aantal van mijn webcams maar ter dump aangeboden omdat ik er toch weinig meer mee kon…. Aantal reacties? Net zoals op mijn blogs, 0,0…. Wat dat betreft zijn jullie volgens mij altijd maar druk met rukken en heb je dus geen handjes vrij om even een reactie op een van mijn postings te plaatsen.

Maar wat er toen gebeurde…. En toen… Toen he…. Dat wil je gewoon niet geloven…. En omdat ik het zelf al niet geloof kan ik het jullie ook niet laten geloven…. Maar moet je het maar ondervinden! WANT IK BEN (WEER) TERUG – HARDER DAN OOIT!

Zo hard dat ik zelfs deze banner al online heb gegooid op een aantal webcam-kanalen.
Kan jouw computer mijn kwaliteit nog aan?

Blijf me vooral (onder)-steunen want zonder jullie input is mijn website er niet!
Zijn er geen inkomsten voor benzine, kan de aggregaat niet draaien, kan de 3G mobieletelefoon rekening niet betaald worden, is er geen Maikel1981 live show op de gekste locaties in Nederland!