Poolparty met (BBQ)vlees!

Sommige mensen verklaren je voor gek, maar lekker is het wel: Chillen in het (bubbel)bad! Zelf heb ik er de ruimte niet voor thuis maar M2 had zijn zwembad buiten neergezet met een BBQ erbij en vroeg of ik ook kwam chillen. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vragen!

Waarom weet ik niet maar het leuk me wel leuk om mijn portable-camsysteem mee te nemen en jullie te laten zien hoe gezellig en geil het altijd bij ons is! Aangezien we op een vaste locatie met goede internetverbinding zaten, en 220V aan stroom voor handen hadden kon het niet meer mis gaan! Althans dat dacht ik….De eerste uurtjes ging het cammen ook wel goed. Er was genoeg licht aanwezig zodat alles goed te zien was. en de mensen stromen weer de chat binnen. Ze zien hoe we heerlijk kippenpootjes aan het kluiven zijn en genieten van het warme water.

Na de kippenpootjes gaan we door met kluiven maar dan heerlijk aan elkaars harde pik. Mmmm je moet er nog lekker voor werken ook om de saus eruit te krijgen welke bij het vlees hoort! Maar dan heb je als beloning ook wel je hele bek vol met lekker warm zitten!

Dan kijk je eens naar de cam en kom je er achter dat er 181 mensen naar een stilstaand beeld zitten te kijken. Even snel de boel resetten en weer online gooien dan maar…. Of… Nee toch maar niet… Waarom zouden we jullie eigenlijk massaal laten meekijken? Ik bedoel jullie kijken massaal maar er geeft niemand tokens. Geen tokens is voor ons geen motivatie om de moeite te nemen om de chat nogmaals op te starten.

Helaas zal het in de toekomst wel vaker gaan gebeuren dat de camstream eruit valt of vastloopt. Oorzaak is een 8 jaar oude laptop die op instorten staat en het steeds minder goed gaat doen… Een nieuwe kopen zodat jullie zonder ongemak kunnen kijken staat op het verlanglijstje maar zonder dat jullie tokens geven zal deze er helaas niet komen….

De bal ligt dus eigenlijk bij jullie als kijker of jullie dit jaar (weer) meerdere buitenshows kunnen gaan zien….

Van deze show heb ik twee fotoalbums weten te maken, te weten:
Zwembad plezier 28-3-2015 (234 screenshots)
Zwembad sex 28-3-2015 (60 screenshots)

Als je de foto’s bekijkt, laat je dan ook even een reactie achter? Bedankt!