We staan op nummer 1, en dan BAM vliegt de chatbox er weer eens uit!

maikel1981-6-9-2014Het is nu al zo vaak gebeurt dat ik bijna begin te denken dat de amerikanen mij echt totaal niet mogen… Zo ook afgelopen zaterdag weer.

Helemaal geïnstalleerd zaten we er klaar voor. Computers in de aanslag, videocamera’s gereed. We gaan weer eens een super vette camshow weggeven. Het ging wel aardig lekker moet ik zeggen want na een klein uurtje zaten er al meer dan 500 kijkers te genieten van onze show.

Jaja hij gaat lekker met 500 kijkers, maar we zijn nog niet bij ons record van de 1500+ kijkers! Zouden we er overheen gaan, want de teller stond al snel op 600 bezoekers waarna er nog geen 10 minuten later alweer 100 bij kwamen.

Langzaam (of best wel snel eigenlijk) stonden we helemaal bovenaan de website op een nummer 1 positie. En ja dan gaat het vaak fout… Meestal krijg ik dan een blokkade op de chat. Als je dan navraag gaat doen waarom dit was krijg je als antwoord dat het een foutje zou zijn geweest en dat het inmiddels weer hersteld is. Fijn maar ik ben dan wel weer weg van de nummer 1 positie!

Zo ging het ook deze keer weer fout… Ik word lekker in mijn bek geneukt, we staan op nummer 1 en dan? Tja dan stopt gewoon heel de chatwebsite ermee… Het lijkt wel of het mij gewoon niet gegund is om een tijd op nummer 1 te staan want zodra ik op 1 sta gebeuren er altijd vreemde dingen waardoor er abrupt een einde aan het uitzenden komt.

Achja gelukkig hebben we nog offline video-opnames welke waarschijnlijk binnenkort geplaatst worden, kunnen jullie de gehele geile show nog eens leuk terug kijken!

Heb je de live show gezien? Laat eens weten wat je ervan vond!