Het eerste buitenshowtje van 2015 is een feit!

nuonlinewebcamHet moet ook niet gekker worden!! We zijn pas net halverwege maart 2015 en ik ben al buiten online geweest met mijn webcam. Afgelopen week was het namelijk zulk mooi weer dat ik besloot om met “M2” samen te gaan kijken bij Meijnerswijk. Dat hebben vrij veel anderen ook gedacht want het was toch best wel druk!

Even wat mensen “hallo” gezegd en toen een rustig plekje opgezocht waar we konden zitten. De zon scheen wel aardig maar echt zomer kun je het helaas nog niet noemen. Eens even kijken, laptop, camera, telefoon met extra accu, even aansluiten en we kunnen live!

En dan blijkt het toch weer: Buitenshows zijn hot! Binnen een halfuurtje zaten er meer dan 350 rukkers te kijken naar ons cambeeld. Helaas valt op dat moment de mobiel verbinding even weg, maar we zijn toch weer in staat om binnen een minuut weer terug te komen. Wel met een dikke honderd kijkers minder maar dat mag de pret niet drukken.

Wat dat betreft moet je niet vergeten dat we echt “in de middle of nowhere” zitten en dat het überhaupt al knap is dat we live kunnen gaan vanuit deze omgeving met een live stream. Een 3G dataverbinding in Nederland is overigens ook niet gratis (HINT – tokens?).

Het is ook wel vroeg in het jaar en daarom hebben we ook niet veel bijzonders uitgezonden. Het was toch een beetje te koud. Even genoten van de zon, maar als ik het mag geloven hebben jullie stiekem ook wel genoten van ons… Hopen dat het een mooie zomer gaat worden met veel zon en veel tokens, want zonder tokens is er geen geld = geen internet = 3G link = geen M&M shows op locatie!