Voor NL & BE kijkers geen livecam in de maand april van 2015

Stop_handHet is net kiespijn. Als het er is dan is het niet fijn. JA!…. Ik ga mijn Nederlandse en Belgische kijkers op mijn 2e live kanaal vergelijken met kiespijn!

Ze zijn alleen maar fucking onbeschoft. Zeggen nog niet eens “hallo” ofzo bij het binnen komen van de chat maar beginnen meteen met: “Laat je lul zien” of andere dingen in die trant. Gewoon totaal respectloos is het.

Ik vind het prima, want ik heb wat gevonden tegen deze kiespijn: Gewoon alle kijkers uit Nederland en Belgie geen toegang meer geven tot mijn livechat… Wat zeg je? Is dat respectloos? Vindt ik niet, ik heb namelijk niet graag kiespijn….

Voor hoelang? Geen idee maar laten we maar eens binnen met de gehele maand april van 2015.
Ik wens jullie een fijne april maand toe zonder mij!