Mobile webcam power is aanwezig!

Het heeft even geduurd voordat ik weer wat te melden heb maar is dan weer zover: Ze zijn in huis! De een drinkt zonne-energie via een zonnepaneel, en de andere drinkt gewoon pure euro 95 benzine. Ik heb het over de laatste 2 aanwinsten welke gebruikt gaan worden voor onder andere de buiten webcam shows: 220V Inverters!


Door de tokens die zo nu en dan gegeven zijn op de verschillende chatboxen EN een zeer grote eigen investering heb ik redelijk wat mobile stroom bij me om overal voor langere tijd LIVE uit te zenden!

Toch kan het nog wel voorkomen dat het wat moeilijk word aangezien de benzine inverter toch wel wat kabaal maakt waar ik eventuele mede buitenbezoekers niet mee wil lastig vallen. In dat geval is de zonnecelaccu een uitkomst, maar deze is redelijk snel leeg.

Over het algeheel gekeken is het positief want het blijkt dat vanuit de moestuin uitzenden voor langere tijd goed te doen is. Een locatie waar al een aantal keer vanuit is uitgezonden, en vaker als decor zal optreden NA de buitenuitzendingen aan het water! (Deze zullen zo veel mogelijk op solar-energie gedaan worden).

Kortom het beloofd een (hete) zomer te worden met veel uitzendingen, maar ook hoge kosten! Immers kost het uitzenden vanaf iedere buitenlocatie dataverkeer over de door mij gebruikte mobiel 3G verbinding. Daarbij komt dan nog de kosten van benzine om de inverter te laten draaien.

Mocht je dus wat vakantie geld over hebben dan mag je het altijd sponsoren om mee te kunnen helpen de kosten dekkend te maken! Mijn 9 jaar oude laptop is immers ook aan vervanging toe…