Een leuke eerste camweek van 2014

m81chatbannertjeDe eerste week van 2014 ben ik niet heel veel online geweest met de webcam. Gewoon door alle verplichtingen welke zo’n nieuwe start van het nieuwe jaar met zich mee brengt.

Om dan heerlijk te ontspannen tussen de bedrijven door ga ik wel eens in mijn grote zwembad liggen. Echt ideaal hoor als je geen badkuip ofzo hebt. En jullie vinden het best leuk om te kijken hoe ik dan zo nu en dan bezig ben.

Meestal eerst een beetje TV kijken vanaf een andere schermpje, en daarna eindigt de boel vaak wel in een grote sperma show :-) En ik zeg al, jullie vinden het leuk want zitten met een dikke 300 man te kijken.

Van die 300 man wil ik er een drietal speciaal bedanken, dit zijn: Sammibate, HECGN en GREGK87. Deze hebben voor de tokens gezorgd, en dus dat iedereen kon genieten van een geile show!

Ook de afwas blijft in 2014 doorgaan, en die heb ik van de week dus ook gedaan. En omdat jullie het leuk vinden: Met cam in de blote kont. En daarbij wil ik dobromen hartelijk danken voor zijn gulle giften.

wim74 & theobra hebben volgens mij alle twee de shows gemist, maar hebben mij deze week wel van een aantal tokens voorzien. Daarom wil ik hun toch ook even speciaal noemen in deze blog.

Jouw naam ook genoemd krijgen in de volgende blog? Je weet wat je kunt zou kunnen doen… Tot de volgende keer!