Zwarte piet komt op bezoek bij Maikel1981!

Waar: Huiskamer van Maikel1981: GRATIS LIVE te volgen via webcamchat!
Wanneer: 4 OF 5 december in de avond. Exacte datum en tijd volgen z.s.m.


piet-met-volle-zakOmdat ik lief ben geweest dit jaar heb ik van Sinterklaas begrepen dat hij langs wil komen. Uiteraard zeg ik daar geen nee tegen maar ik vindt dat Sinterklaas deze periode al druk genoeg is voor de kids van Nederland. Daarom heb ik hem maar afgebeld.

Niet omdat ik geen cadeau’s wil maar omdat ik geen zin heb in een oude man met een baard… “Doe mij dan maar een lekker jong pietje met een volle zak ofzo”, dacht ik toen ik Klaas aan de telefoon had.

Geen idee sinds wanneer hij gedachte kan lezen maar Klaas melde mij dat ik 4 of 5 december de avond vrij moest houden omdat hij dan wel een paar pietjes zou gaan sturen naar mij.

Nou ik ben heel benieuwd wat Klaas om me af gaat sturen… Jullie ook? Ik ga het daarom jullie gewoon LIVE laten zien wat er gebeurt! Precieze datum en tijd zijn nog niet bekend dus volg me op Twitter om tzt te weten waar je de uitzending GRATIS kunt bekijken!