Mijn Amazon Wenslijst

Ja lieverds ik heb een verlanglijstje online gezet! Hierin een paar dingen welke ik graag persoonlijk zou willen hebben. Je kunt via Amazon een account aanmaken en mij een of meer van de dingen cadeau doen als je wilt, zou tof zijn!

Maar oke, ik ga er niet vanuit dat het gebeurt, maar dan kun je in ieder geval zien wat ik graag zou willen hebben. Nu maar hopen dat jullie dan maar wat tokens overmaken tijdens een camshow zodat ik de dingen van mijn wenslijst zelf kan aanschaffen….Zo wil ik onder andere een Kipor IG770 hebben, speciaal voor jullie!

Kipor_Sinemaster_IG770Dit jaar heb ik namelijk zowel alleen, als met een campartner, een aantal buiten cam shows gegeven vanuit onder andere een weiland. Met een laptop, webcam en een mobiele telefoon ingericht als accespoint ging dat wel aardig goed. Alleen nog een betere webcam voor buiten, en dan kan de show bijna helemaal goed beginnen!

Bijna, want op het moment dat de shows vaak een beetje goed gaan lopen is de accu van de laptop leeg. Daarom wil ik graag een Kipor IG770 hebben. Deze is namelijk makkelijk mee te nemen en geluidsarm, iets wat erg belangrijk is. Daarnaast is deze zuinig in gebruik en nog enigszins betaalbaar met jullie hulp! Wat deze Kipor is? Een mobiel aggregaat op benzine zodat er overal 220V is en het probleem met lege accu’s dus verleden tijd is!

Zo zullen de shows dus niet een paar uur duren, maar kun je hele dagen met ons meekijken als we weer eens onderweg zijn! Schroom niet en kom eens kijken wanneer ik weer online ben. Wie weet heb je wat tokens voor de show over nu je weet waaraan het gespendeerd gaat worden? Aan apparatuur voor nog beter en geilere shows!!

Mijn complete wenslijst staat hier: http://www.amazon.com/registry/wishlist/2OBJU0C5RA76O

Xxx
Maikel