Verlangen naar mijn vader 8

Na onze geweldige seks ervaring met meester Max hebben we een aantal weken niets meer beleeft. Zowel mijn vader als ik waren erg druk met andere dingen.

Na een week of twee werd ik smorgens vroeg wakker en had een geil gevoel. Mijn pik stond stijf en speelde er mee. Ik hoorde mijn vader in de badkamer bezig. Hij deed de douch aan. Ik stapte uit bed en liep naar de badkamer. Mijn vader stond daar zichzelf te wassen. Ik voelde het verlangen naar mijn vader opkomen. Mijn pik nog steeds stijf. Ik opende de badkamer deur en liep richting de douch. Bleef zo even staan. Mijn vader draaide zich om en wenste me een goede morgen. “zo jongen, die staat er weer goed geil bij”. Ik keek naar zijn pik die half stijf tussen zijn benen hing. Wat heb ik zin om die te verwennen. Mijn vader opende de douch deur van de inloop douch en zij “kom jongen, sta daar niet zo te wachten, ik heb wat lekker voor je”. Hij trok hierop aan zijn pik.

Ik stapte bij mijn vader in de douch en onze tongen vonden elkaar snel. Onze naakte lichamen tegen elkaar aan. Voelde dat de pik van mijn vader stijf stond. Het warme water over onze lichamen. Ik zakte door mijn knieen en nam de stijve goddelijke pik van mijn vader in mijn mond. Ik begon hem te pijpen, zijn pik probeerde ik tot aan zijn balzak naar binnen te zuigen. Wat een geil gevoel. Ik pijpte hem. Mijn vader pakte mijn hoofd beet en neukte mijn mond. Dit ging met lange halen. Hij duwde hem in mijn keel. Moest in begin hoesten, stikte zowat. Maar genoot. Ik voelde zijn voorvocht in mijn mond. Ik stopte met pijpen en stond op. Onze tongen vonden elkaar weer. Wat is mijn vader een geile man. Hij zakte door zijn knieen en begon mij te pijpen. Dit was genieten. Hij bleef tijdje bezig. Voelde mijn zaad opkomen. Hij stopte. Hij draaide me om en waste mijn rug en billen. Ik bukte voorover en met een felle beweging duwde mijn vader zijn stijve pik bij me naar binnen tot aan zijn balzak. Hij liet me even wennen.

Na een minuutje begon hij me te neuken. Eerst langzaam maar steeds sneller. Het tempo was lekker. Bij iedere stoot kletse zijn balzak tegen mijn billen. Mijn vader spoot douchschuim op zijn pik waardoor het makkelijker in en uit ging. We genoten. Ik trok aan mijn pik. Voelde de pik van mijn vader dikker worden en na een minuut spoot hij zijn zaad in me met een kreun. Hij bleef in me zitten tot de laatste druppel. Ik kwam omhoog nog met zijn pik in mijn kont. Ik trok mijn pik leeg en spoot het zaad op de muur. Het liep geil naar benden.

We waste ons schoon en kleden ons aan. Wat een geweldig begin van de dag. Tijdens het ontbijt praate we nog wat. Vroeg hem of ik smiddags een vriend mee mocht nemen. Hij zei “als het een leuke vriend is mag dat zeker”. Hij knipoogte. Na het ontbijt gaf ik hem no geen kus en we gingen beiden onze eigen weg.

Wat er smiddag gebeurde hoor je in een ander verhaal.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max