We stalden onze fietsen in de fietsenbergplaats

Een jaar of zo geleden, toen ik 16 was, heb ik een leuke belevenis meegemaakt. De pa van een schoolvriend is redder in het stedelijke zwembad van onze stad. Op een zaterdagavond in juni gingen we met een aantal klasmakkers uit, zoals gewoonlijk naar een praatcafé. Plots komt mijn vriend naast me staan en fluistert me geniepig: “Ik heb de sleutel gejat”. Ik begreep eerst helemaal niet waarover hij het had. Maar hij opende zijn hand en knipoogde: “Het zwembad!” Waaw… hoe hij dat gedurfd had… Ik kreeg wel zin om te zwemmen en antwoordde schalks: “waarop wachten we nog?” Met z’n tweeën glipten we het café uit en fietsten in de richting van het zwembad. Het was intussen halftwaalf geworden en alles was potdicht. Ook in de cafetaria was het licht allang uit. We stalden onze fietsen in de fietsenbergplaats en liepen naar de hoofdingang. Ik vond het wel spannend… precies alsof we inbrekers waren, liepen we naar de zij-ingang van het zwembad. Mijn vriend kende hier goed de weg. Ten eerste was zijn pa hier redder en ten tweede kwam hij zelf ook dikwijls zwemmen, hij was zelfs lid van een zwemclub.

Hij koos bewust voor de zij-ingang omdat in de centrale hall een alarm was bevestigd. Dat wilden we natuurlijk liever vermijden. Ik rook onmiddellijk de typische chloorgeur die in een zwembad hangt, gemengd met de geur van nat zweet uit de kleedkabines. Heerlijk gewoon. We glipten de bar binnen en namen elk een pilsje uit de koelkast. Dat deden we wel meer. Ook wanneer de bar open was. Mijn vriend speelde in het weekend af en toe zelfs voor barkeeper. “Gezellig,” zei ik “Precies een zwoel strand bij nacht”. Het licht van de volle maan spiegelde in het wateroppervlak en kaatste een speels lichtschijnsel op de muren. “Ik krijg best wel zin in een duikje” zei mijn vriend plots tussen twee slokken door. Ik lachte en zei dat dat inderdaad een verleidelijk idee was. Het zwemdok was lekker warm en het water nodigde echt uit. “Alleen jammer dat ik geen zwembroek bij me heb” zei ik lachend. Daarop stelde hij voor in ons slipje te zwemmen, want dat was precies een zwembroekje toch? Ik had geen bezwaar en stemde in. We trokken onze sportschoenen en sokken uit en plaatsten die tegen de muur. Ik trok mijn sweater en t-shirt uit en gooide hem ernaast. Mijn jeansbroek volgde. Ook mijn vriend was in een oogwenk uit zijn kleren. Het was er lekker warm en we voelden ons echt als op een warme zomernacht langs een meer of zoiets. Ik stak een voet in het water en voelde dat het lekker lauw was. Ik ging op de rand zitten en hing mijn benen in het bad.

“Waarop wacht je?” vroeg mijn vriend. Ik zei hem dat ik er tegenop zag om straks met een natte slip naar het café terug te gaan. Dat zou immers niet zo vlug drogen. “Laten we onze slip dan ook uittrekken” stelde hij direct voor. “Zouden we dat wel doen?” vroeg ik, want ik stelde me al voor dat er plots iemand zou binnenkomen of zo. “Waarom niet?” zei mijn vriend. Hij duwde zijn slipje naar beneden, gooide het naast zijn kleren en sprong met een luide gil het water in. Proestend kwam hij weer boven water. Ik keek nog even rond of er toch niemand in de toeschouwersruimte zat of zo, en trok dan ook mijn Calvin Klein slipje uit. Ik sprong in het water. We zwommen wat rond, spatten elkaar wat onder en doken naar de bodem. Dat voelde ongelooflijk goed. Vooral het feit dat ik geen zwembroek droeg, gaf me een eigenaardig gevoel van vrijheid. Plots klom mijn vriend weer uit het bad. Ik merkte dat hij een heel mooi atletisch lichaam had, zongebruind, met een brede rug en goed gevormde spieren van het vele sporten. Ook zijn harde jongenskontje en zijn stevige slanke kuiten mochten er best zijn. Hij riep me toe dat hij een salto ging maken van op de springplank. Terwijl ik aandachtig toekeek vanuit het water ging hij het trapje op van de plank. Bij iedere stap sloeg zijn piemel tegen zijn dijen. Hij schaamde zich duidelijk niet en sprong met een dubbele salto het water in. Toen hij weer bovenkwam, vroeg hij me het ook eens te proberen. Ik zag het echt niet zitten en zei dat ik dat niet kon. Oké, zei hij, maar dan ga je wel even mee op de glijbaan hé.

Het bad had twee hele lange ongelooflijk leuke glijbanen en hij wist dat ik dat wel graag deed. Maar ook dat wou ik liever niet. “Vooruit flauwerik, ga toch even mee hé!” riep hij lachend. Ik reageerde echter niet en zwom naar de rand van het zwembad waar ik bleef staan. Ik had eigenlijk geen zin om uit het bad te gaan, want ik zat geplaagd met een enorme joekel van een stijve. Hoe zou ik zoiets uitleggen? Hij zwom kalm naar me toe en vroeg me waarom ik plots zo stil was, en of ik me niet goed voelde of zo. Watertrappelend bleef hij achter me staan. Plots voelde ik zijn handen op mijn schouders. Ik dacht dat hij me ging onderduwen, maar nee, hij begint zachtjes, maar kordaat mijn nek en schouders te masseren. Een kriebeling trok langs mijn ruggegraat en ik kreeg kippenvel. “Ik weet wel waarom jij niet uit het bad wil” zei hij plots. Daarop kuste hij me teder in mijn nek. Zijn hand gleed langs mijn rug en streelden mijn harde kontje. Zijn andere hand zocht mijn harde piemel. Zachtjes nam hij die vast en begon me zachtjes te masturberen. Ik draaide me om en drukte mijn lippen op de zijne. Ik greep op mijn beurt naar zijn piemel en voelde dat die ook kaarsrecht stond. Zijn handen gleden over mijn borstkas en gingen door mijn natte haar. Ik dacht alleen nog maar aan hem en vergat mijn angst dat we konden betrapt worden. Hij vroeg me op de rand van het bad te gaan liggen, wat ik ook deed. Mijn vriend kwam naast me.

Hij speelde wat met mijn piemel en schoof mijn voorhuid naar achteren terwijl hij mijn eikel inwreef met mijn weelderige voorvocht. Een hemels gevoel vulde mijn onderbuik. Toen zocht zijn andere hand mijn kontje en beroerde zijn vinger eventjes mijn aarsopening. Terwijl hij me zachtjes bleef aftrekken, ging zijn natte vingertop in en uit mijn kontje en dat gaf me een hemels gevoel. Plots voelde ik dat ik het niet meer kon houden en spoot zonder waarschuwing mijn ballen leeg op mijn buik. Zeker vijf, zes witte pulsen sperma ontsnapten mijn kokende lichaam en kwamen sissend neer op mijn buik. Toen deed ik ook hetzelfde bij mijn vriend. Ik kan je verzekeren dat we nog af en toe eens teruggegaan zijn naar dat zwembad, om daar, ’s nachts, te gaan naaktzwemmen – vrij als een vogel, niet gehinderd door enig textiel – om dan nadien lekker van elkaars geile lijf te genieten. Een aanrader voor iedereen. En als er geen zwembad is, vind je zeker wel ergens een meer of… de zee.