Aftrekken / masturberen

aftrekkenJongens masturberen (bijna) allemaal. Je kunt het ook (af)rukken, aftrekken of trekken noemen. Meestal schamen ze zich hiervoor. Maar als je bedenkt, dat je buurjongen of de jongen die naast je zit in de klas ook aan zijn piemel trekt, is het heel normaal dat ook jij je aftrekt. En het is erg lekker om te doen. Maar waarom en hoevaak kun je het doen?

Tijdens je pubertijd kom je erachter dat het lekker is om aan je piemel te zitten. Je merkt dat als je er mee speelt, dat dit heel plezierig is. Het begint vaak met het strelen van je penis, je tepels en ballen. Ook het aanraken van je anus kun je lekker vinden.

Waarom Aftrekken / masturberen?
Omdat het erg lekker is om aan je piemel te trekken of omdat je gewoon geil bent. Geil zijn is hetzelfde als zin hebben in sex, opgewonden zijn. Je wilt klaarkomen. Dat kan door je af te trekken.

Denk je bijvoorbeeld aan dat lekkertje die je kent, hebt gezien of bij je in de klas zit en je denkt aan deze persoon, dan kan je penis stijf worden en wil je bevrediging. (jezelf graag aftrekken.) Bijvoorbeeld bij het douchen, na het sporten, heb jij je favoriete jongen naakt gezien. Lekker lijf, mooie piemel, geil kontje lekkere kop, alles aan deze jongen is lekker. Als je aan hem denkt, dan kun je seksueel geprikkeld raken en daardoor jezelf willen bevredigen.

Hoevaak masturberen jongens?
Veelal in de pubertijd trekken jongeren zich meermalen per dag af. Meer dan 3x per dag is heel normaal. Je maakt zelf uit hoevaak jij aan je piemel trekt.
De èèn heeft aan 1x per dag genoeg, de ander wil het 4x op een dag of zelfs vaker. Je mag dus zo vaak aan je piemel trekken als je zelf wilt. Geniet ervan!

Wat is lekker?
Wat is wel lekker en wat niet? Hou je van zachtjes trekken of liever van hard? Je ontdekt het door het op verschillende manieren te doen. Ook zijn er jongens die samen masturberen. Zo kun je de verschillen ontdekken en van elkaar leren wat jij prettig zult vinden. Het samen masturberen komt vaak voor als je uit nieuwsgierigheid elkaars penis wilt zien of laat zien.

Jezelf pijpen
Een klein aantal mannen, kunnen zichzelf likken en/of pijpen.(selfsuck/Autofellatio/zelfpijpen) Zij hebben een lange piemel of flexibel ruggewerf.
Als je een lange piemel hebt, maakt dat de afstand van je mond naar je kruis gemakkelijker. Toch is een lange piemel niet noodzakelijk. Het lukt als je flexibel bent, ook met een penis van 13 cm.

Het lekkerst is het natuurlijk op de bank of in het bed. Maar op de grond heb je meer weerstand. Probeer het maar eens:
Ga met je hoofd ongeveer een halve meter van de muur af liggen. Doe je benen nu over je hoofd tot je voeten de muur raken en ‘loop’ dan als het ware naar beneden. Gebruik een hand om je piemel in de juiste positie te krijgen. Je kunt ook de zwaartekracht zijn werk laten doen en je be- nen naar achter brengen en richting de grond laten hangen. Lukt het je nu om je lippen om je eikel te krijgen?

Kijk wel uit met je rug. Als je van jezelf weet dat je flexibel bent, kun je het best een tijdje oefenen. Na een tijd zal het dan probleemloos kunnen gaan. Let wel: Niet elke man kan dit dus en het heeft dan ook weinig zin om rare oefeningen uit te halen die pijn kunnen doen.

TIPS:
– Stretch voor je het gaat doen.
– Als je een warm bad neemt voor je jezelf gaat pijpen ontspant het je spieren.
– Op een volle maag of volle darmen is het minder makkelijk.
– Push jezelf niet, dit kan ernstige gevolgen hebben!
– Probeer het ‘s morgens niet, dan ben je veel te stijf.
– Probeer verschillende posities: je hoofd naar je penis brengen.
– Je penis naar je hoofd brengen (achteroverbuigen)
– Je benen in je nek leggen (enkel voor de extreem-lenigen)
– Je kan ook een spiegel gebruiken, dan kan je ongeveer zien hoe ver je zit, nog wilt/moet gaan en het kan zelfs een geil-maker zijn :]
– Als je op je bed zit , zorg voor een kussen onder je kont , zodat je een beetje helt.
– Probeer in het begin gewoon te rukken met je lul in de mond.
– Duw desnoods een beetje op je gebied net onder je ballen, komt je lul wat naar voren.

Als het je gelukt is om zonder, dat je in de knoop zit, je piemel in je mond te krijgen, dan ben je door naar de volgende ronde. Wat je verder ermee kunt doen, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Veel zuigplezier!

Klaarkomen
Na een tijd aftrekken, krijg je een enorm goed/lekker gevoel. Dit is het orgasme. Het orgasme gaat samen met het “uitstoten” van je sperma. Dat noemen we klaarkomen of spuiten. Dat brengt ons op het volgende:
Rijpe spermacellen die zitten opgeslagen in de bijbal van elke teelbal kruipen naar de zaadleider en de urineholte die ze vasthoudt en uitzet naarmate het aantal spermacellen stijgt.Terwijl dit sper- ma zich accumuleert voel je de beginnende sensatie van het gevoel dat je zal klaarkomen.

Twee sluitspieren trekken samen : de blaasopening gaat dicht om te verhinderen dat ejaculatie- vocht verdwijnt in de blaas, en een andere sluitspier sluit zich net onder de prostaat, zodat het sperma gevangen blijft in de holte van de urinebuis. Een aantal spermacellen kan echter al verder voorwaarts zijn gestuwd door het voorvocht dat al in beweging is, van de blaas weg in de richting van de urinebuis.

Daardoor is het mogelijk dat een vrouw zwanger raakt van een man door enkel vaginaal contact met dit voorvocht, zonder dat de man daarbij ejaculeerde. Terwijl de urineholte alsmaar meer sperma opslaat, schakelen alle verwante klieren zeer snel in een hogere versnelling naarmate stilaan een orgasme wordt bereikt. De urinebuis begint zich samen te drukken, wat nog meer sperma naar de urineholte toe laat stromen.

De prostaat spant zich op waarbij het zijn vloeistof uitstoot dat zich mengt met de grote hoeveel- heid spermavocht dat uit de zaadblaasjes komt en zich voegt bij de honderden miljoenen zaadcellen die zijn opgeslagen in het sperma in de urineholte. Eens alles is samengekomen is de contractie van de urineholte en de spier rond de eigenlijke penis onmiddellijk. Zo wordt de vloeistof in een snel tempo naar buiten geperst.

Omdat dit alles aan een behoorlijke snelheid gebeurt (ongeveer 30km/u) op een oppervlakte die overeenkomt met een handpalm is de contractie niet tegen te houden en is het enige dat een man op dit punt kan: spuiten en klaarkomen. Bij een man kan het eruit spuiten. Een aantal stralen komen uit zijn piemel. Bij andere mannen komt het er meer druipend uit.

De ene man spuit een flinke hoeveelheid, de ander spuit weer minder. Sperma kan met 1 straal eruit spuiten maar net zo goed met een straal of 10.