Seks met een klant

Vaak ben ik alleen in de zaak waar ik werk, als de verkoper en dikwijls ook de baas naar klanten zijn. Zo ook die maandag. Ook dit verhaal is echt gebeurd. Normaal gezien zou ik nooit iets beginnen met een mogelijke klant maar reeds bij zijn binnenkomst wist ik dat hij homo was.

Maandag een rustige dag, weinig telefoon, verkopers en baas de ganse dag weg. Kon ik lekker rustig mijn administratie in orde brengen. Ik hoorde iemand in de toonzaal binnenkomen. Joepie, dacht ik bij mezelf, misschien verkoop ik nog iets. Dus snel naar beneden. En daar stond een man van ongeveer 28 jaar, groot slank, kortgeknipt haar. Ik begroette de man en merkte dadelijk op dat hij naar mijn kruis keek. Aha een homo dacht ik, maar natuurlijk helemaal zeker ben je nooit. Maar ik hield het hoofd koel en bedacht welke problemen ik mogelijk zou krijgen als je iets begint met een mogelijke klant. Dus verstand op nul en ik liet de klant onze producten zien. Naderhand gingen we aan tafel zitten waar we verder zouden praten over de prijzen. Het is een ronde tafel en normaal gaan de klanten tegenover mij zitten, deze echter niet, hij kwam naast mij zitten. En schuin nog wel zodat ik zijn kruis goed kon zien. Volgens de bobbel in zijn broek moest het wel de moeite zijn. En natuurlijk kreeg ik zin, weg met de principes zien wat er van komt dacht ik en zette me ook schuin zodat hij ook mijn kruis kon zien. En inderdaad terwijl ik de catalogen met hem doorliep merkte ik dat zijn blikken steeds weer naar mijn kruis gingen. Dus deed ik brutaal hetzelfde. Zag ik daar niets groeien in zijn broek?

Na het maken van de offerte noteerde ik zijn gegevens en gaf hem mijn telefoonnummer. Als u vragen heeft wat dan ook dan mag u mij altijd bellen zei ik hem beleefd. Verstond hij de hint? Hij bedankte me, keek me nog even aan, ook mijn kruis en toen nam hij afscheid. Jongens wat een stuk bedacht ik me toen hij weg was. Ik was erg heet geworden en eenmaal terug op mijn bureau begon ik me lekker af te trekken.

Dezelfde avond nog kwam er telefoon van die klant. Of ik geen zin had de offerte nog even door te nemen bij hem thuis. En of ik dat wilde, dus een uurtje later, na eerst gedoucht te hebben je weet nooit, zat ik bij die klant. Bart was zijn naam, en Bart vroeg mij of er een speciale korting af kon. Daar valt altijd over te praten zei ik beleefd, wat verstaat u onder korting? Nu, ik kan wel iets bedenken zei hij naar mijn kruis kijkend. Ik was weer erg heet geworden en werd dus wat brutaler. Wreef over mijn kruis en zei dat dit ook kon tellen als extra korting. Dat komt goed uit zei Bart, jij bent homo, ik ook. Dus laten we straks verder praten.

Hij kwam naast me zitten, streelde mijn been en schoof zo naar mijn kruis. Mijn pik was al aardig aan het groeien, maar toen ik over zijn kruis wreef voelde ik dat ook Bart echt zin aan het krijgen was. Een tongzoen was het gevolg en ik voelde zijn hand onder mijn hemd mijn tepels bewerken, wat was dat zalig. We deden onze bovenkleding uit en gingen naar de slaapkamer. Bart had een mooi gevormde borstkas, duidelijk van sporten en trouwens hij was ook lekker bruin. We deden onze schoenen en sokken uit en gingen op bed liggen. Onze lijven op elkaar gedrukt lagen we lekker te tongen en ik voelde door onze broeken zijn harde paal. Ik masseerde zijn borst en likte zijn tepels. Bart kreunde van genot. Vervolgens deed ik zijn jeans uit. En voelde door de stof van zijn onderbroek zijn pik. Wat een paal zeg, zeker 20 cm.Terwijl ik mijn broek uitdeed kon hij niet langen wachten en deed zijn onderbroek uit dus kleede ik me ook helemaal uit; mijn penis mag er zijn met zijn 18cm maar die van hem… Groot dik een mooie paarse eikel, dat moest ik proeven. Terwijl Bart nog recht stond knielde ik en nam zijn paal in mijn mond. Hij nam mijn hoofd vast en duwde zijn pik helemaal in mijn mond. Ik moest wel even slikken maar genoot toch met volle teugen. Met zijn andere hand nam hij mijn hand en plaatsen die aan zijn neukgaatje. Ik begreep en stak enkele vingers in zijn kont, Bart genoot en kreunde.

We besloten tot een standje 69 en even later lagen we lekker aan elkaars pik te zuigen. We voelden dat we snel gingen komen dus gingen we over elkaar zitten en trokken onze lullen af. Bart kwam snel klaar en spoot zijn lading op mijn borst en even later deed ik bij hem hetzelfde. We smeerden de sperma over onze borsten en gingen vervolgens op elkaar liggen voor een hete tongzoen.

Toen gingen we naar de douche voor een lekker warme douche en natuurlijk konden we van elkaars pik niet blijven. Daardoor kregen we weer een stijve en trokken we mekaar af. Ik wil je neuken zei Bart. We gingen naar de slaapkamer, Bart deed een condoom om en smeerde wat glijmiddel in mijn kontgaatje en toen penetreerde hij me langzaam; ik was wel wat benauwd van zijn groot gevaarte maar door het glijmiddel viel het reuze mee. Zijn bewegingen werden steeds heviger, hij kreunde en zuchtte, met zijn vrije handen masseerde hij mijn borst en tepels en begon me af te trekken. Dat wilde ik niet want ook ik wilde hem neuken. Even later kwam hij met wilde stoten klaar in mijn kont. Ook ik deed een condoom om en neukte hem. Ik was zo heet dat ik zeer heftig tekeer ging, maar Bart genoot. Even later kwam ik ook klaar en liet me uitgeput op bed vallen. Dit is voor herhaling vatbaar zei Bart, we moeten nog eens afspreken. Voor mij geen probleem en o ja, op de extra korting mag je rekenen hoor.

Bart heeft zijn korting gehad, de offerte ondertekend en heeft me overtuigd van zijn discretie. zo zie je maar met discretie….