Mijn stief neef Joris 4

Ik had Joris al een tijd niet meer gezien. Zeker wel twee maand. Ik miste hem en moest vaak aan hem denken. Trok mezelf regelmatig af op hem. Had wel regelmatig een andere date maar dit was niet zo geil als met hem. Joris was druk met zijn opleiding tot korps marinier. Hij moest vaak op bivak waardoor hij weinig thuis was. Kreeg wel regelmatig berichtjes van hem, soms zat er een fotootje bij van zijn geile pik waar ik dan weer geil van werd. Kennelijk miste hij mij ook.

Het was op een vrijdag avond toen de deur bel ging. Ik verwachte geen bezoek. Ik opende de deur en daar stond Joris gekleed in zijn legeruniform met zijn rugzak. Ik was verbaast want hij was wel de laatste die ik verwacht had. Hij zei “ik heb weekendje verlof”. Ik liet hem binnen. Hij zette zijn tas neer en pakte me vast. Ik heb je gemist zij hij en gaf me een kus op mijn mond. De kus werd een tongzoen en voor ik het wist waren beide onze pikken stijf. Wat heb ik hem gemist en wat ziet hij er goddelijk uit in dat uniform. Joris vertelde afgelopen week op bivak te zijn geweest weinig geslapen en hard werken. Hij rook naar zweet wat best wel geil was. Joris had aan zijn ouders gevraagd of hij het weekend bij mij mocht logeren. Had gezegd dat ik dit goed vond. Joris belde naar huis en zei aangekomen te zijn. Hierop nog mijn schoonzus gesproken en gezegd dat hij het hele weekend mag blijven en ik hem zondag weer terug naar de kazerne zal brengen.

Nadat ik had opgehangen pakte ik hem vast en begonnen te zoenen. Onze lichamen tegen elkaar. Was weer behoorlijk geil van hem. Ik keek hem aan en vroeg of ik zijn rug moest wassen. Joris lachte. We liepen naar de badkamer waar ik hem uitkleedde. Zijn nog strakkere lichaam werd zichtbaar en zijn 21cm stond al weer goed stijf. Ik ontdeed mij ook van mijn kleding en stapte samen onder de douch. Het warme water liep over onze lichamen en onze tongen vonden elkaars mond. Onze stijve pikken tegen elkaar aan. Ik zeepte hem in en wreef over zijn lichaam. Eerst zijn rug goed wassen en masseren. Daarna zijn billen, mijn hand gleed door zijn bilnaad en kon het niet laten om een vinger er in te steken. Joris kreunde. Ik zei hem dat ik zijn kontje gemist hebt. Ik vingerde hem en mijn hand ging naar de voorkant van zijn lichaam. Deze gleed over zijn strakke borst, buik en stijve pik. Ik genoot en Joris ook. Ik draaide hem om en zakte op mijn knieƫn. Nam zijn 21 cm in mijn mond en begon hem te pijpen. Joris kreunde. Zijn handen door mijn haren. Ik pijpte hem hevig en diep. Joris haalde zijn pik uit mijn mond en trok me omhoog. We zoenden. Hij ging voor me zitten en pijpte mij. Wat heb ik dit warme mondje gemist. Ik had het niet meer. Ik spoot mijn zaad in zijn mond en hij slikte het deels door. Nu was het mijn beurt om hem leeg te zuigen. Ik pijpte hem en Joris kwam rijkelijk klaar. Hierop nog lekker gezoend en ons verder gewassen. Tijdens het wassen hebben we beide onze neuk kont gespoeld voor later ;-)

Na het douchen zijn we naakt op de bank gaan zitten we konden niet van elkaar afblijven. Joris had de afgelopen 2 maanden een paar keer met zichzelf gespeeld. Hem gevraagd of hij op de kazerne geen seks maatje heeft. Hij vertelde die niet te hebben maar wel heeft hij een aantal keer zijn meerdere moeten leegzuigen. Deze weet van zijn geaardheid af en maakt daar gebruik van. Joris vertelde dit niet erg te vinden, zegt dat het een mooie man is met grote pik. Joris lachte, zei “maar er gaat niets boven jou oompje”.

Zo zaten we een tijd op de bank, naakt naast elkaar. Geile porno film aan. Ik ging op de schoot van Joris zitten en we zoende elkaar. Voor ik het wist waren we beide weer stijf. Ik leefde me weer uit op zijn 21cm. Joris genoot. Ik stond op en pakte hem vast. We liepen naar de slaapkamer. Ik legde hem op zijn rug en duwde zijn benen in zijn nek. Zijn geile kont goed omhoog en duwde zijn billen uit elkaar. Mijn tong in zijn kontje om hem goed te rimmen. Na dit een tijd je te hebben gedaan ging ik achter hem zitten en duwde mijn pik in hem. Ik neukte hem hard en diep. Joris kreunde. Voor ik het wist spoot mijn zaad in zijn geile kont. Hierna heeft Joris mij heerlijk geneukt. Die avond en nacht hebben we meerdere keren ons zaad laten vloeien we konden niet van elkaar afblijven.

De volgende morgen werden we laat wakker. Joris lag nog te slapen toen ik wakker werd. Ik haalde de dekens weg en begon met zijn pik te spelen. Joris sliep nog half. Ik daalde af en nam zijn half stijve pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Hij werd al snel stijf. Joris kreunde. Ik voelde zijn hand op mijn billen en daarna bij mij pik. We hebben elkaar zo in standje 69 klaar gepijpt. Wat een heerlijk begin van de ochtend. Nadat we gedoucht hadden zijn we gaan ontbijten. Ik vroeg hem wat hij vandaag wilde doen. Joris gaf aan naar het naaktstand te willen. Lekker zonnen. We pakte spullen en vertrokken er heen.

Wat hier gebeurde was geweldig maar daar een volgende keer meer over.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max