Mijn hart begon harder te kloppen

Het was de dag voor we op vakantie gingen en mijn zus en haar vriend bleven bij ons slapen, zoals zo vaak. Het was s’avonds en ik stond mijn tanden te poetsen. Martijn kwam binnen, de vriend van mijn zus. Hij ging ook zijn tanden poetsen en zich klaar maken om naar bed te gaan. Wat Martijn niet wist was dat ik hem echt heel lekker vond dus ik vond het heerlijk dat hij naast mij kwam staan om zijn tanden te poetsen. Ik deed expres langer poetsen dan normaal en hij was klaar en ging plassen. Hij stond in zijn boxershort en ik voelde mijn pik groeien en ik wilde niet dat hij het zag maar via de spiegel zag ik zijn geile pik. Ik raakte er zeer opgewonden van. Toen hij klaar was deed ik net of er niks aan de hand was maar hij moest wel gezien hebben dat ik vuurrood was.Die avond moest ik er maar aan blijven denken en begon me te trekken en dacht aan de wildste dingen die ik met Martijn zou willen doen. Ik trok me rot en toen, ja hoor, kwam het. Het geile zaad spoot met wilde schokken uit mijn lul ik rilde er helemaal bij van genot. Het was ochtend en ik was net klaar met aankleden. Ik kwam uit de badkamer en daar stond hij weer te wachten ‘Martijn’. Hij stond er met ontbloot bovenlichaam en ik zag zijn gespierde borst en buik en voelde mijn broek al weer gloeien. Ik groette hem en liep naar beneden. We gingen naar schiphol en stapte op het vliegtuig op weg naar de vakantie van mijn leven. Na een lange vlucht van 5 uur kwamen we er eindelijk aan. Het was er snik heet niet normaal. Eindelijk kon ik naar het strand waar allemaal lekkere donkergebruinde jongens met elkaar bezig waren. Dat is daar zo want jongens mogen er niet met meiden omgaan dus gaan ze met elkaar aan de haal. Ik werd er heel geil van. Ik zag al die jongens lekker aan elkaar zitten en wou dat ook met Martijn.

Die avond ging ik vroeg naar het huisje om me te douchen en om even te lezen. Toen ik onder de douche stond hoorde ik de deur open gaan en ik riep wie er was. Toen hoorde ik een stem: ik ben het Martijn. Hij kwam de badkamer binnen en ik deed gauw een handdoek om en hij vroeg of hij al kon douchen en ik zei dat het goed was. En daar gewoon voor mijn ogen kleedde hij zich uit. (Martijn was een leuke jongen van 20 jaar en ziet er goed uit, ik ben 17 zie er ook leuk uit dus). Ik zag weer zijn prachtige buik en toen deed hij zijn onderbroek uit ik zag zijn mooie witte strakke kont. Mijn pik werd heel erg hard ik wist niet hoe ik het moest verbergen. Ik deed mijn handen voor die bult die achter mijn handdoek was gevormd. Hij draaide zich om en ik zag nu zijn gigantische lul. Ik vroeg me af hoe groot hij was want, nu was hij nog slap. Ik liep weg uit de badkamer met die gedachten nog in me. Ik bedacht me ondertussen wel dat hij had moeten zien hoe ik mijn hand voor mijn kruis liep. Ik had die avond natuurlijk weer zitten rukken en fantaseren tot het geile vocht er weer uit spoot over mijn harde buik. De volgende dagen gebeurde er weinig tot niks en ik begon me te vervelen. Toen kwam martijn op een middag naar me toe en vroeg of ik zin had om iedereen te verrassen op een etentje in het huisje zelf. Ik zei ok‚ dat is goed hij zei: kom dan gaan we.

We gingen eerst wat spullen kopen in de stad. Toen we naar het huisje gingen moesten we opschieten zei hij want, anders krijgen we het niet af. Ik ging toen we thuis waren meteen douchen. Toen ik me aan het uitkleden was kwam hij binnen en vroeg me of ik er wat op tegen zou hebben als we samen zouden douchen om wat tijd uit te sparen. Ik zei meteen dat het goed was. Ik had het nog niet gezegd of Martijn was zich ook al aan het uitkleden. Ik stapte het bad in en deed de douche aan en toen kwam Martijn er ook bij. Mijn hart begon harder te kloppen en ik kreeg het heel warm. En mijn pik stond al weer bijna stijf. Toen vroeg Martijn me of ik zijn rug wilde wilde wassen en ik deed dat ik stond achter hem met een pik van 17 cm recht omhoog en begon hem te poetsen. Toen vroeg hij of ik het wat lager kon doen bij zijn kont en ik deed dat. Toen vroeg hij of hij ook mij even moest doen. Ik zei ok. Hij begon me te wassen en raakte me bij mijn rug aan en hij ging al snel door naar beneden door naar mijn bilspleet hij ging er langs en zei dat had ik al lang willen doen. We gingen onder de douche vandaan zonder wat te zeggen en hadden allebei een stijve lul. Toen ik afgedroogd was tilde hij mij lief op en bracht me naar zijn bed. Hij legde me er neer en kwam naast me liggen. Hij begon me in mijn nek te zoenen en ging verder naar beneden tot hij ook heel mijn borst had gehad. Hij kwam naar mijn gezicht en we begonnen te tongen heerlijk ging mijn tong in zijn mond en de zijne in de mijne. We werden allebei hier heel geil van. Toen voelde ik zijn stevige hand langs mijn kruis glijden. Hij pakte mijn lul beet en begon mij te masturberen ik deed dit toen ook bij hem. We kreunden beide zacht en zoende elkaar nog steeds innig. Hij bleef maar trekken en ik zei dat ik ging komen. Hij ging door tot ik echt bijna kwam en stopte. Toen zakte zijn hoofd naar beneden en voelde ik mijn kloppende eikel in zijn mond gaan het was een geweldig gevoel. Hij maakte nu diepe halen ver in en er weer uit ik kreunde hard en toen kwam mijn geile zaad er met geweldige schokken uit en spoot het in zijn mond. Hij zoog mijn hele lul leeg en ik voelde me heerlijk.

Toen zei hij: nu is het mijn buurt. Ik begon gulzig aan zijn gigantische lul te zuigen. Hij ging diep in min mond. Martijn pakte mijn hoofd vast en begon het te bewegen. Ik hoorde hem ook hard kreunen en wist dat het niet lang meer zou duren. En toen ja hoor spoot hij zijn warme vocht in mijn mond. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit proefde ik vond het wel lekker erg, apart. Toen gingen we naast elkaar liggen en ik zei tegen hem dat ik met hem wilde neuken. Hij stemde er mee in en pakte een potje vaseline. Hij zei dat ik op mijn buik moest gaan liggen en ik deed dat. Toen voelde ik de koude vaseline in mijn bilspleet. Ik voelde de krachtige vinger van Martijn het spul rustig in mijn gaatje masseren. Hij vroeg of ik er klaar voor was en zei dat ik dat was. Toen voelde ik zijn grote kloppende pik tegen mijn aars aan. Hij drukte hem er in ik kreunde van de pijn want dat deed het. Hij deed niks alsof hij wist dat ik pijn had na een tijdje begon hij rustig met korte halen mij te neuken. Ik kreunde van genot. Hij ging verder steeds sneller en sneller en toen ook nog met lange halen er diep in en er weer uit hij kreunde ook en ik voelde zijn warme zaad zich diep mijn kont binnen dringen het voelde heerlijk aan. Toen hij zijn lul er uit haalde pijpte ik hem en de smaak van sperma en alles was geweldig. Ik zei hem te gaan zitten als een hond en met mijn vingers masseerde ik de vaseline in zijn kont een heerlijke aars sloot alles af en ik ging er met mijn vinger in. Toen zei hij dat het goed zo was. Ik pakte mijn kloppende pik en duwde hem in zijn aars. Hij zij dat hij er hellemaal in moest en ik deed dat. Ik begon meteen hard te neuken en het duurde ook niet lang voor ik zijn darmen hellemaal vol spoot met mijn warme geile zaad. Toen ik klaar was ging ik naast hem liggen. We zeiden niets meer. Toen gingen we samen douchen en zoende elkaar nog voor de laatste keer innig.