Meest populaire product van Januari 2016 – Opwindend leren harnas

Opwindend leren harnas

Whahahah dit is grappig! In december heb ik het op verschillende chatboxen gehad over een harnas, en dat ik dat wel een geil iets vind om te zien bij anderen. Maar niet alleen bij anderen, zelf heb ik er misschien ook wel wat mee en dat is ook de reden dat ik er sinds kort zelf ook een heb.

Kan zijn dat jullie het al op cam gezien hebben, en zoiets hebben van “dit wil ik ook”, want het populairtste product in mijn gayshop is in de maand januari 2016 dit leren harnas.

Dit stoere leren harnas is op meerdere plaatsen verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Uitgevoerd met 3 metalen penisringen. (Ø 4 cm, 4,5 cm en 5 cm).

Kleur: zwart.
Materiaal: 100% kwaliteit leer.

Bekijk en bestel dit mooie opwindende leren harnas in Maikels Homo Shop