Koopavond

Ik heb nogal een grote lul. Toen ik nog een stuk jonger was zag ik al dat mijn piemel dikker en langer was dan de andere jongens in de kleedkamer op school, en sindsdien is ie alleen maar gegroeid. Ik ben nu bijna 18 en ik geloof dat ie nu niet meer groter wordt. Meiden schrikken er wel eens van als ik mijn short uittrek, zeker als ze nog niet zoveel ervaring hebben. Daarom bef ik ze meestal eerst, met mijn jeans nog aan tot ze flink klaarkomen. Daarna willen ze alleen maar meer, en kan ik ze lekker diep neuken.
Maar meestal date ik gasten. Die pijpen gewoon veel beter, al zijn er maar weinig jongens van mijn leeftijd die me lekker diep kunnen zuigen. De meeste moeten fors kokhalzen als ik ze een beetje push om goed diep te gaan. Ik ben best een dominante gast eigenlijk, ik vind dat echt wel geil.
Het rare van mijn pik is dat ie stijf niet zoveel groter is dan slap. Een vleespik noemen ze dat. Ik kick er echt op om hem te laten zien. Op de middelbare school trok ik na de gymles zo’n beetje als enige al mijn kleren uit om dan met een handdoekje over mijn schouder op een vrij douchehokje te wachten. En al die gasten maar kijken naar mijn leuter die lekker tegen mijn bovenbenen slingerde als ik rondliep.
In het zwembad of op het strand trek ik ook de aandacht natuurlijk. Ik draag dan lekker een strak zwemboekje waarin je de omtrek van mijn paal goed kan zien. Ik vouw hem dan een beetje dubbel in het kruis, anders lijkt het alsof ik met een stijve rondloop de hele tijd. Heb ik een keer enorm gezeik met een badmeester over gehad. Dacht dat ik een pervert was of zo. Heb het hem er even uitgehaald natuurlijk. Had ie nog nooit gezien, zo’n vette paal!

Ik zwem niet meer zoveel nu, ga meer naar de sportschool. Ik ben echt wel trots op mijn body, en ik zie veel van die ouwe gasten me tijdens het trainen helemaal checken. Wat ik wou vertellen: een paar weken geleden ging ik weer eens op koopavond de stad in. Had afgesproken met een paar maten, maar die kwamen niet opdagen, dus ik ging wat jeans passen bij de Men at Work. Die hebben echt wel coole broeken.
Enne, ik geil er ook op om me in zo’n pashokje uit te kleden tot op mijn short, en dan door de winkel te lopen om een andere maat te pakken. Ik draag meestal van die Bjorn Borg shorts in felle kleurtjes, maar die avond had ik zo’n paarse Diesel slip aan.

Het was best druk, en er was een rij bij de paskamers. Toen ik aan de beurt was trok ik mijn schoenen en sokken en mijn broek uit om een Gstar te passen. Ik had al gelijk de verkeerde maat gepakt, dus die paste voor geen meter. Ik trok mijn tshirt uit en liep in mijn paarse slip de paskamer uit. Drie van die ordinaire geblondeerde meiden begonnen te giechelen maar bleven mijn kontje volgen terwijl ik de winkel inliep. Ook zag ik uit mijn ooghoek verschillende jongens kijken naar wat er in mijn onderbroek gepropt zat, en eentje bloosde een beetje. Ik genoot, en ging op mijn gemak een andere broek uitzoeken.
“Kun je het vinden?” Naast me stond een verkoper, een blonde jongen veel te veel gel in zijn korte stekeltjes. Zijn broek hing extreem lag, zodat je zijn reet in een grijze short zag. “Zal ik even voor je kijken? Weet je je maat?
“Eigenlijk niet precies” zei ik. “Denk taille 30 of zo. Kan je even voor me kijken?”
“Ik ga het voor je proberen” zei hij met een verlegen lachje. “Ik werk hier pas twee weken, maar ik denk dat ik het wel weet.” Hij pakte een paar broeken en zei “Deze moet je ook passen, die valt perfect op je kontje” terwijl hij me recht in mijn ogen aankeek. Hij was echt niet ouder dan ik, eerder jonger.
Hij liep met me mee terug naar de kleedkamers en wachtte op me terwijl ik de door hem uitgekozen broek aantrok. Hij zat perfect. Lekker wijd langs mijn benen, laag op mijn heupen zodat je mijn slip goed kon zien. Mijn reet zag er inderdaad perfect in uit, en aan de voorkant kon je ook wel heel goed zien dat mijn pik al niet meer helemaal slap was.

“Hoe zit ie?” vroeg de verkoper terwijl hij het gordijn een stukje openschoof. Hij legde zijn hand rond mijn middel om de taille te meten. “Perfect, en zit ie niet te strak in het kruis?” Hij schoof zijn platte hand over de gulp heen en weer. Weer keek hij me recht in mijn gezicht aan. “Ik heb achter in het magazijn nog een andere wassing, wil je die ook proberen?”
“Sure” zei ik “Ga je hem halen of zal ik even meelopen?”
“Loop maar even mee. Het is zo druk op koopavond. We komen altijd paskamers te kort.”
Ik pakte mijn spullen en liep achter hem aan. Hij toetste een code in en duwde de magazijndeur open. Vanachter de kassa zag ik een wat oudere jongen verwijtend naar hem kijken.
De deur was nog niet achter ons dichtgevallen of hij drukte me met mijn rug tegen een stellingkast aan. Hij viel op zijn knieën en trok in een keer de knopen van de nieuwe jeans los. Ik kreunde toen mijn halfharde paal wat ruimte kreeg. Misschien zat deze broek toch te strak.
Het verkopertje trok mijn slip samen met de broek van mijn kont en pakte met twee handen mijn lul vast, die nu steeds harder begon te worden.

“Wow” zei hij. “Wow, je bent nog groter dan ik dacht”. Hij trok mijn voorhuid naar achteren en begon me nat en stevig te zuigen. Zijn tong speelde met mijn eikel, en zijn hand pakte mijn ballen zachtjes vast. Ik was nu keihard en kreunde zachtjes want dit was duidelijk niet de eerste keer dat hij een lul pijpte. Hij duwde mijn pik voor ongeveer de helft in zijn mond en zoog lekker terwijl hij zijn lippen langzaam terughaalde. Ik was verbaasd over hoe plotseling ik in deze situatie beland was, en ik voelde dat ik al snel zou klaarkomen als hij nog even zo doorging.

Ik trok mijn pik daarom uit zijn mond en duwde zijn hoofd naar mijn zak. Hij begon gelijk mijn ballen te likken, en zoog ze om en om naar binnen. Tegelijkertijd masseerde hij achter mijn zak, en zijn vinger kroop langzaam richting mijn kontgaatje.
Plotseling sloeg de magazijndeur met een klap open. We stonden net uit het zicht. “Wat ben je aan het doen Jeffrey?” hoorde ik iemand geïrriteerd roepen “Je kan me niet alleen laten staan hier, het is hardstikke druk.” De deur viel weer dicht en we giechelden allebei.“Ik zal je collega niet te lang laten wachten” zei ik. “Laat je pik eens zien.” Hij schoof zijn short naar beneden en ik zag dat hij een lekkere korte pik had, dik en met een kleddernatte eikel. Ik pakte zijn hoofd met twee handen vast en schoof mijn lul voor driekwart in zijn mond. Zijn haar was hard van de gel.
“Ik zal je eens een huigmassage geven” zei ik en ik zag dat hij hard genomen wilde worden. Ik neukte zijn mondje diep en hard, steeds iets verder schoof ik mijn paal naar binnen. Ik verwachte elk moment dat hij zou moeten kokhalzen, maar het leek hem geen problemen te geven.“Geile zuigteef” zei ik. “Ik zal je bek eens helemaal volspuiten”. Hij kreunde terwijl hij zich steeds harder afrukte. Ik duwde mijn pik nu tot aan mijn ballen in zijn bek, en hield hem daar. Hij werd een beetje rood, en toen ik mijn lul helemaal terugtrok hijgde hij heftig. “Harder” mompelde hij. Hij was ondertussen tegen de tegenoverliggende stellingkast verschoven zodat hij zijn hoofd niet meer kon terugtrekken toen ik hem met lange halen diep in zijn keeltje neukte. Ik was zo opgewonden dat ik de controle over mezelf kwijtraakte. Hij begon enigszins paniekerige geluidjes te maken terwijl ik doorbeukte en mijn ballen tegen zijn kin voelde slaan. Ik begon te spuiten, diep in zijn keel en hij duwde me achteruit zodat er dikke stralen zaad over zijn gezicht spoten. Hij spuugde nog een lading uit, en ik zag dat hij zijn mooie tshirtje zelf ook helemaal had volgespoten.
Plotseling sloeg de deur weer open, en nu stonden we in het volle licht dat vanuit de winkel naar binnenviel. De collega stond in de deuropening. “Oh shit” zei hij “Niet weer he. Opschieten man, er staat een enorme rij bij de kassa.”
Jeffrey probeerde al het zaad een beetje weg te vegen met het tshirtje dat hij had uitgetrokken. Hij hees zijn short en zijn jeans weer op, en pakte een ander shirt van een stellingplank.
“Krijg je gezeik mee zeker” zei ik.
“Nah, ik pijp hem vanavond ook wel even na sluitingstijd.” Hij liep snel het magazijn uit.
Ik zocht mijn kleren bij elkaar, en kleedde me weer aan. Toen ik even later de winkel in kwam stonden ze samen achter de kassa. Er stonden inderdaad een man of acht te wachten. Jeffrey keek me niet aan toen ik langs hem de winkel uitliep, maar ik zag dat boven zijn linkeroor nog een vette klodder sperma zat.