Het Stationstoilet

Nadat ik de lagere school had verlaten en elke dag met de trein inmiddels naar de middelbare school in Roermond ging, brak er als homo, een vervelende en moeilijke periode voor mij aan. Ik werd door schoolgenootjes gepest, vernedert en uitgescholden voor alles wat vuil en vies is. Ik werd uitgemaakt voor vieze homo, vuile flikker en werd ik re­gelmatig gestompt, geslagen en geschopt op school. Niets is erger dan voor dit alles te worden uitge­maakt en er zelf niet voor uit durven te komen dat je ‘anders’ bent dan anderen.

Ik kan me ook niet herinneren dat ik mezelf ooit uitzonderlijk gedroeg in die tijd en stond het ook zeker niet op mijn voorhoofd geschreven, in de zin van dat ik me ‘verwijfd’ gedroeg. Ik begrijp zelfs nu nog niet dat ze ooit achter mijn grote geheim hadden weten te komen, omdat ik me ook bewust extra mannelijk voordeed. Tóch zal er iets geweest zijn wat hen bij mij opviel dat ik anders was dan anderen.Ik zal in die tijd een jaar of dertien zijn geweest.

Ja, je bent een homo, ‘so what’ denken de meesten nu in de huidige tijd, maar in het begin van de jaren tachtig was het zeker niet eenvoudig om daar zomaar voor uit te komen. Dus ik hield m’n mond maar en liet alles maar over me heen komen, begon te spijbelen en wat door de straten van Roermond te struinen. Ik wilde niet meer naar school, ik wilde me niet steeds weer laten vernederen.

Ook hing ik dan regelmatig een beetje op het station van Roermond rond en met mijn maandkaart van de NS reisde ik uit verveling maar een beetje heen en neer tussen Roermond en mijn woonplaats. Gewoon om de tijd wat te doden totdat het weer tijd werd om uiteindelijk naar huis te gaan, waar ze totaal nog geen benul hadden dat ik ondertussen flink aan ’t spijbelen was.

Thuis dachten ze al die tijd dat ik gewoon op school had gezeten.

Op het station van Roermond hing ik verder wat rond, dronk ik een kopje koffie of een warme chocomel in de restauratie en rookte ik een sigaretje. Ik verveelde me stierlijk maar naar school gaan wilde ik zéker niet. Terwijl ik op het perron op een bankje tegen een muur zat, had ik toevallig onbedoeld uitzicht op de toiletten die zich daar op het perron bevonden. Menigeen zag ik naar het toilet gaan en er weer uitkomen. Vanaf het bankje waarop ik zat tot de deur van het toilet zat zo’n 15 meter tussen. Verder schonk ik er weinig aandacht aan.

Ik zat op het bankje een beetje voor me uit te staren toen me uiteindelijk toch wel een hele leuke jongen opviel die een paar meter voor me aan ’t ijsberen was, met af en toe zijn blik naar mij toe gericht. Ik kon ‘m niet, had ‘m nog nooit eerder gezien. Hij zal een jaartje of zestien zijn geweest. Hij zag er best goed uit vond ik. Donkerblond haar, leuk mannelijk gezicht, zwart leren jasje, blauwe spijkerbroek en bruine spitse cowboylaarzen die destijds helemaal ‘in’ waren. Zijn leger pukkel had hij als een rugzak op zijn rug gebonden en had hij een rood petje op. Mijn ogen waren enkel gefixeerd op zijn lekkere kontje en zijn kruis, wat goed zichtbaar in zijn strakke spijkerbroek stond.Hoewel ik, enkele jaren eerder pas mijn eerste sekservaring met een jongen had gehad, wist ik inmiddels al wel, wat ik lekker vond. En hij was gewoon lékker.

Ik merkte goed dat hij mijn aandacht vroeg. Toen hij merkte dat hij ook mijn aandacht kréég, liep hij met een wulpse blik richting de herentoiletten. In de deuropening draaide hij zich om in mijn richting, keek me aan en wenkte me met zijn hoofd in zijn richting. Jong, schuchter en onerva­ren als ik nog was, wist ik niet wat te moeten doen. Wat zou hij van me willen?

Gaat ‘ie me toch niets aandoen? Je weet ’t maar niet.

Uiteindelijk besloot ik om op te staan en langzaam in zijn richting naar de toiletten op te lopen om erachter te komen wat daar dan precies gebeurde. In eerste instantie wilde ik de indruk wekken zelf even naar het toilet te gaan, door achter een urinoir te gaan staan en om proberen te gaan plassen. De bewuste jongen zag ik niet meer totdat de deur van het te slui­ten toilet openging en ik geconfronteerd werd met die leuke knul die met een geopende broek met zijn piemel aan ’t spelen was. Pff…de zenuwen gierden door m’n lijf en deed ik in eerste instantie alsof ik hem niet had gezien. Ik deed net of ik stond te plassen maar dat gaat moeilijk als je al een stijve piemel hebt door de spanning.

Ik durfde me niet om te draaien om naar hem te kijken.

Ondertussen stond hij daar wel met zichzelf wat te spelen met zijn blik steeds op mij gericht. Ik voelde gewoon dat ik door hem in de gaten werd gehouden.

Ik raapte al m’n moed bij elkaar en twijfelde geen moment meer en liep ik met een, ook geopende broek, met mijn stijve eruit staand, in zijn richting. We keken elkaar aan en begrepen beiden wat we wilden. Nadat ik de toiletdeur achter me had gesloten, grepen we elkaar stilzwijgend vast en begonnen we met elkaar te tongen en met onze half ontblote piemels tegen elkaar aan te wrijven. Jongen, jongen, wat werd ik geil van mijn eerste vrijpartij met een jongen terwijl zijn stijve piemel steeds de mijne raakte.

Tijdens het vrijen betasten we elkaars piemels waarna hij gehurkt voor me ging zitten om me te gaan pijpen. Maar ik was zo geil dat ik al heel snel klaar zou gaan komen en daarom zijn bedoelingen ook nog maar even afwendde om nog wat langer van de tederheid van het kussen te genieten en om er niet zo snel een einde aan te hoeven maken. Hoe graag ik het ook gewild zou hebben dat hij me zou gaan pijpen, was ik bang dat het té snel voorbij zou zijn en ik niet écht meer kon genieten van de dingen waarmee we op dat moment mee bezig waren.

Want dit vond ik zo geil, om voor de eerste keer zo lekker met een jongen bezig te zijn.

Voor ’t eerst had ik échte intimiteit met iemand, alleen al het kussen met een jongen en het schuren met elkaars piemels tegen elkaar aan, maakte dat ik toch veel te snel klaarkwam ergens tussen zijn benen en tegen de tegeltjes van het toilet. Gewoon zonder mijn piemel aan te hebben geraakt, kwam ik al licht kreunend klaar. Ik vond het heerlijk en ik dacht dat hij het ook wel fijn vond dat hij mij tot een hoogtepunt had gebracht.

Verbaasd dat ik was, hield hij ineens op met kussen, trok zijn strakke spijkerbroek weer omhoog en verborg zijn nog stijve piemel achter zijn rits. Wat was dat nou? Had ik er verkeerd aan gedaan om zo snel al klaar te komen? Ik kon er toch ook niets aan doen? Wilde hij ‘zijn’ spel niet samen met mij afmaken? Schijnbaar niet. Jammer, ik had graag bij hem verder willen gaan.

Nog steeds hadden we geen woord tegen elkaar gezegd en ook stilzwijgend opende hij de toiletdeur, keek me nog een keer aan, lachte nog een keer en verdween hij ineens uit mijn zicht. Een jongen die ik totaal niet kende, niet wist hoe hij heette en zelfs zijn stem nog niet eens had gehoord. Ik heb nog enkele minuten op het toilet uit staan puffen van mijn eerste échte vrijpartij met een jongen, met een voor mij toch wel heel speciaal ‘happy end’.

Die jongen heb ik nooit meer terug gezien.