Eerste keer met meerdere mannen

Nadat ik al eens in een sexbios was geweest om mij heerlijk te laten pijpen, leek het mij leuk om eens iets verder gaan. De volgende keer dat ik heen ging heb ik zelf gepijpt en heb toen onwijs genoten van die lekkere lul in mijn mond. De tweede keer ben ik ook in de darkroom geweest en heb mijn lul door een glory hole gestoken waar die hartstikke lekker klaar gepijpt is. Nu was het moment gekomen om nog verder te gaan, ik wilde ook wel eens in mijn strakke gaatje genomen worden. Eerst thuis onder de douche 1 vinger erin, vervolgens 2 en daarna een dildo geprobeerd die ik via internet gekocht had. Dit verliep allemaal moeizaam, maar uiteindelijk paste het toch en was ik er klaar voor.

Op een middag kon ik rustig onder de douche stappen om mijn kontje heerlijk door te spoelen, en ging ik met de kriebels in mijn buik op weg naar de bios. Daar eenmaal aangekomen liep ik eerst nog wat onwennig rond, beetje wennen aan het licht, dat er niet veel is. Na wat langs de kant te hebben gestaan filmpjes bekijken werd er door een kerel aan mijn inmiddels stijve lul gevoelt. Dit voelde zo lekker dat ik reageerde en met hem een zaaltje in ben gegaan. Deze kerel wilde wel dat ik het deurtje op slot deed, maar voor de inmiddels zo hoog oplopende geile spanning wilde ik dit niet. Het leek mij namelijk erg geil om mij te laten bekijken door anders bios bezoekers. Bij het pijpen van deze kerel kwam er iemand anders plotseling het zaaltje binnen lopen en haalde ook gelijk zijn lul uit zijn broek. Daar zat ik dan, in beide hand een piemel die ik lekker aan het pijpen was. Ik was lekker bezig en werd steeds geiler, tot er opeens weer iemand het zaaltje binnen kwam lopen, dit had ik niet verwacht. Hij haalt ook gelijk zijn lul uit zijn broek en wil dat ik hem ook nog even pijp. Een van de andere gaat achter mij zitten en smeert een beetje speeksel op mij kontje en steekt daarna zijn vingen naar binnen, oh wat voelt dit heerlijk.

Snel daarna volgt en een tweede vinger en vraagt hij of hij mij in mijn kontje mag nemen, van mij mag dat, als het maar veilig gebeurt. Ik zit met spanning te wachten op wat komen gaat, al ben ik nog steeds bezig met het pijpen van de andere mannen. Op het moment dat de man zijn lul tegen mij ster zet en doordrukt komt er al weer iemand binnen, zo zijn er ineens 5 mannen in het kleine zaaltje aanwezig. Vanachter wordt ik heerlijk genomen, terwijl ik bezig ben 3 mannen te pijpen en af te trekken, zo geweldig had ik het niet durven dromen. Opeens loopt een van de gepijpte mannen naar achteren en wil ook wel even neuken, ze wisselen gewoon door, en ik blijk maar bezig. Ik wordt steeds geiler en de mannen ook, ze kreunen maar door en blijven doorwisselen waardoor ik steeds 1 piemel in mijn kont heb en steeds 2 piemels vast heb ik mijn handen en 1 in mijn mond. Wat is dit lekker zeg. Dan zegt de man die mij neukt dat hij bijna klaarkomt, waar de andere mannen zeggen dat ook zei bijna bij hun hoogtepunt zijn aangekomen. Daar staan ze dan, op een rijtje, alle vier hun lul in de hand, trekken tot ze klaarkomen. Om mij heen zie ik vier lullen die allemaal op hun hoogtepunt gaan komen, en op het moment dat ik het er bij stil sta hoe lekker dit wel niet was begint de eerste te spuiten, recht in mijn gezicht. Vier dikke klodders zaad op mijn gezicht, maar tijd om het weg te halen heb ik niet, want van beide zijkanten wordt ik bespoten. Drie van de vier mannen zijn gekomen, nu is het wachten op de vierde. Terwijl ik wat zaad over mijn gezicht wrijf en oplik komt dat ook de vierde man klaar, heerlijke stralen zaad vliegen in het rond, over mijn gezicht en in mijn haar, de laatste had duidelijk wat opgespaard. De vier mannen waren klaargekomen, trokken hun broeken omhoog en gingen ervandoor, toen zat ik daar nog nagenietend van de gebeurtenis. Na het afvegen met tissues vond ik het wel prima, op naar huis en tot de volgende keer, is wel voor herhaling vatbaar namelijk.