De Consultant

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Jeroen en ik ben 32 jaar. Voor mijn werk moet ik geregeld op zakenreis. Zo ook weer deze keer. De komende drie weken zou ik naar het midden oosten moeten, ik ben namelijk consultant voor een grote internationale organisatie.

Op de dag van vertrek nam ik afscheid van mijn vriendin die ik al die weken moest missen. Ik reisde met de trein naar Schiphol. Daar aangekomen checkte ik mijn bagage in en ging door de paspoortcontrole. Na nog wat gekocht te hebben in de taxfree winkeltjes, ging ik aan boord van het vliegtuig. Gelukkig reisde ik business class – de werkgever betaalde immers. Dat betekende een grote luxe stoel, voldoende beenruimte en een goede catering. Na wat glaasjes wijn en een aperitief, viel ik in slaap. Na heerlijk geslapen te hebben, landde het vliegtuig op de plaats van bestemming. Ik merkte al meteen dat ik in een totaal andere wereld was terechtgekomen. Streng gelovig en de temperatuur was boven de 30 graden – dat wordt zweten.

Het bedrijf had gezorgd dat er een auto met chauffeur klaar stond en die leidde de auto rechtstreeks naar het hotel waar ik al die weken zou verblijven. Het hotel was een aangename plaats. Het had 5 sterren, een zwembad, een goede fitness ruimte inclusief sauna en stoombad. Wel was te merken dat het laagseizoen was. Er waren niet al teveel gasten in het hotel en dat was vooral goed te merken wanneer ik uit mijn werk in het restaurant van het hotel dineerde. Gelukkig was er ook de mogelijkheid om in buffetvorm te dineren, waardoor je een stuk sneller kunt eten, dan wanneer je enkel a-la-carte kunt eten. De eerste avond maar op tijd naar bed – het was immers een vermoeiende dag geweest.

De volgende dag op tijd op, lekker douchen en daarna richting het restaurant voor het ontbijt. Na wat toast en wat gebakken eieren gegeten te hebben, snel terug naar de kamer om mijn tas op te halen zodat ik op tijd was om met de auto richting het werk gebracht te worden. Na menig uurtje gewerkt te hebben werd ik teruggebracht bij het hotel. De eerste werkdag zat erop, nu twee dagen vrij want het was weekend. Die avond heb ik nog wat rondgelopen door het hotel om te ontdekken waar alles zat. Het buitenzwembad was leeg voor werkzaamheden, het binnenzwembad had iets te koud water, maar de fitnessruimte inclusief sauna en stoombad zag er goed uit.

De volgende dag een taxi genomen om de stad verder te verkennen. Na een aantal uren in de auto te hebben gezeten, besloot ik om terug naar het hotel te gaan. Ik had mijn fitness spullen immers van huis meegenomen en besloot deze drie weken aan mijn conditie te gaan werken.

Het was heerlijk om flink te zweten tijdens het fitnessen. Na een uurtje flink bezig geweest te zijn met hardlopen, gevolgd door wat krachttraining , ging ik richting de douches. In de kleedkamer aangekomen, ontdeed ik mij van mijn sportkleding, pakte een handdoek en ging richting een van de douchecabines. Daar spoelde ik het zweet goed van mijn lichaam af en sopte me flink in met zeep.

Nadat ik weer bij was gekomen van het trainen en al het zweet en sop verwijderd was, besloot ik richting de sauna te gaan. Zoals gezegd was het rustig. Er zaten slecht drie ander mannen in de sauna. Het viel me op dat twee van de drie heren hun sportbroek nog aanhadden en dat de andere net als ik een handdoek had omgeslagen. Nadat de twee heren in sportbroek vertrokken waren, vroeg ik in het Engels of de andere jongen van een jaar of 28 bezwaar had als ik mij ontdeed van mijn handdoek. Ik vertelde hem dat we dat in Europa zo gewend waren. Hij zij dat hij dat niet erg vond en ook hij legde zijn handdoek opzij.

Ik merkte wel dat hij daarbij dichter bij mij was komen zitten en hij kon zo goed op mijn kruis kijken. Het was warm en ik sloot mijn ogen. Na weggedommeld te zijn , voelde ik iets, echter ik was kennelijk te vermoeid om meteen wakker te schrikken. Toen ik langzaam mijn ogen opende en weer wakker begon te worden – schrok ik – ik werd namelijk door iemand anders langzaam afgetrokken. De andere jongen had zijn hand om mijn lul en bewoog langzaam op en neer, terwijl hij met zijn andere hand zijn eigen lul aan het bewerken was. Door al deze aanraking was mijn lul al aardig in omvang gegroeid.Ik vroeg hem of hij dit normaal vond en of hij daarmee wilde stoppen. Hij antwoordde dat homoseksualiteit in zijn land streng verboden was en dat hij daarnaast mijn lul erg groot vond. Door zijn aanrakingen was hij al gegroeid naar een 18 centimeter, maar kon groeien tot een 22 centimeter. Hij verontschuldigde zich echter en ik accepteerde zijn excuus. Ik sloeg de handdoek weer om me heen, maar hij benadrukte dat dit niet nodig was. Door zijn actie vertrouwde ik hem niet zo, maar besloot hem het voordeel van de twijfel te geven. Wel zou ik ervoor zorgen dat ik niet in slaap zou vallen – zodat ik op tijd kon reageren. Mijn gedachten dwaalden af. Ik heb toch een leuke vriendin, heb ik ooit homoneigingen gehad. Mijn gedachten tolden door mijn hoofd als een gek.

Op een gegeven moment voelde iets natst om mijn lul. Ik opende meteen mijn ogen en zag dat hij nu met zijn mond om mijn lul zat – hij was me nu aan het pijpen. Ik zag de glimmende paarse kop van mijn eikel. Ik een mum van tijd was mijn lul in volle erectie. Ik probeerde hem weg te duwen, maar hij hield mijn benen goed gespreid en zijn lippen gingen in volle vaart door. Het genot overwon en ik stopte me te verzetten. Ik werd gepijpt als nooit te voor. Hij likte rond mijn eikel, bewerkte mijn ballen in de tussentijd en ik voelde de spanning ik mijn lul verder toenemen. Het zou niet lang meer duren of ik zou al mijn zaad schieten. Ik verwachtte dat hij de toegenomen spanning in mijn lul zou voelen – echter hij bleef in een hoog tempo doorpijpen. Na het niet langer te houden schoot ik mijn zaad recht in zijn mond. Ik had geen idee dat ik zoveel zaad had en het was teveel voor hem. De klodders zaad liepen via zijn mondhoeken uit zijn mond. Wat was dit een heerlijk gevoel.

We hoorden mensen naderen. De jongen pakte snel zijn handdoek, sloeg deze om en verliet de sauna. Ook ik pakte een handdoek en bedekte mijn kruis, echter ik bleef nog even zitten. Nagenietend van deze bijzondere ervaring.