Avonturen van een hetero

Soms kriebelt het bij mij als hetero. Dan trek ik de stoute schoenen aan en kijk eens onder de homo verhalen voor spannende verhalen. Wat me dan opvalt is de belabberde kwaliteit van de verhalen. Er wordt altijd binnen een alinea geneukt. En een eventuele hetero laat zich binnen dezelfde alinea ook direct van achter pakken, het liefst direct door een heel voetbalteam. Ik vind dit zonde. Niet alleen omdat zulke situaties niet erg realistisch zijn en deze verhalen mijn fantasie dus ook niet prikkelen. Maar juist ook omdat homo erotiek, en dan met name met betrekking tot hetero mannen, een heel bijzondere lading kan hebben. Als overtuigd hetero man versierd worden door een homo is een hele aparte situatie. Een niet eerder gevoelde (of toegegeven) aantrekkingskracht voor mannelijke schoonheid speelt daarbij een rol. De vraag of je dit mag voelen, en hoe ver deze gevoelens kunnen en mogen gaan spelen een rol. De heteroseksuele relatie met je vriendin of vrouw, en of je haar dit moet vertellen speelt een rol. De spanning tussen een heteroseksuele dominante rol tegenover je eigen vriendin, en een onderworpen (of iets minder dramatisch gezegd ondergeschikte) rol in je nieuwe nog onontgonnen rol als homopartner speelt daarbij een rol. En last but not least speelt je fantasie een rol. Je fantasie over wat je zou willen doen met die aantrekkelijke homo, hoe ver je daarbij wilt gaan. En of je die fantasie misschien in daden om wilt zetten. Over dit laatste ga ik jullie iets vertellen.

Het is nu een paar maanden geleden dat ik op een zaterdag in Rotterdam over een rommelmarkt liep met mijn vriendin. We hadden wat nieuwe borden nodig omdat die bij ons altijd snel kapot gaan. Het was fris weer dus we hadden ons goed aangekleed. Mijn vriendin vond het leuk dat we weer een keer samen iets gingen doen. Normaal ga ik in het weekend vaak met vrienden doen. Maar dit keer wilde ik wat tijd met haar doorbrengen.

We liepen dus over de rommelmarkt. Mijn vriendin trok me aan m’n arm en wees op een kraampje. ‘ Kijk wat een mooie kleding, misschien zit er iets voor jou tussen?’. Ik heb eerlijk gezegd een hekel aan shoppen voor kleding, maar als de gemiddelde trui 5 euro kost dan wil ik mijn weerzin wel even opzij zetten. Mijn vriendin had gelijk, er zaten hele leuke kleren tussen. Omdat de jongen achter de kraam riep dat ik 5 artikelen voor 10 euro kon meenemen, nam ik de tijd nam om alles te bekijken. Mijn vriendin had al weer een andere interessante kraam gezien en liep verder. De jongen kwam breed lachend naar me toe. Een zuidelijk type, waarschijnlijk Italiaans of Spaans. Hij had kort gekruld haar dat glansde van de gel. Hij was iets kleiner dan ik, maar goed gebouwd. Slank en met een op het oog goed lichaam. Hij bleef vriendelijk naar me lachen en vroeg me wat ik zocht. Ik vertelde hem dat ik een hippe broek zocht, en hij begon voor me te zoeken. Snel had hij er drie in zijn handen. De broeken zagen er cool uit, alleen wilde ik wel zeker weten dat ik ze paste. Ik vroeg hem of ik de broeken ergens kon passen. De verkoper zei dat hij geen pasruimte had, maar dat hij wel een oplossing had. Hij pakte een doek, en ging voor me staan. ‘Ik maak wel een paskamertje voor je’, zei hij grappend. ‘Alleen ik kan je dan zien, maar dat vind je hopelijk niet erg toch?’ . Ik moest er automatisch om lachen. Hij was wel grappig. Het idee alleen om voor zijn ogen mijn broek naar beneden te trekken voelde wel vreemd. Te meer omdat hij overduidelijk homo was. Ik keek rond waar mijn vriendin was. Ik zag haar niet in de buurt. Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik trok m’n broek uit en stond in m’n boxershort voor de jongen. Hij nam me glimlachen van onder naar boven op. Er was op zich weinig te zien, maar de situatie was volgens mij al opwindend voor hem. Zelf kreeg ik er ook wel kriebels van, maar dat was volgens mij vanwege de hele situatie. Ik pakte snel een broek uit zijn handen trok die aan. ‘Heb je een vriendin?’ vroeg hij ondertussen. ‘Ja’ lachte ik. ‘Wonen jullie samen?’. ‘Ja’ zei ik weer. Ondertussen werd mijn mond droog en voelde ik mijn hart kloppen. ‘Val je alleen op vrouwen?’. Ik voelde me warm worden van de vraag. Alsof ik betrapt was. ‘Nee, normaal gesproken niet, maar ik vind jou best wel aantrekkelijk’ antwoordde ik hem in gedachten.
Toen ik zo de andere broeken geprobeerd had, wilde ik nog een trui. Hij pakte een leuke trui en trok die over mijn hoofd. Terwijl mijn hoofd nog in de trui zat voelde ik zijn hand op mijn borst. Ik liet het gebeuren. Ik trok de trui naar beneden en hij keek me doordringend aan. ‘Jij bent een leuke jongen, we moeten een keer afspreken’. Ik lachte verlegen, maar hervond me zelf weer. Ik pakte mijn portemonnee en vroeg hem hoeveel hij wilde. Ik gaf hem 10 euro. Met het wisselgeld gaf hij een visitekaartje. ‘Ik werk in een kledingzaak op de Beukelsdijk, kom een keertje langs’. Ik wist niet wat ik moest zeggen dus ik lachte naar hem en bedankte hem voor de kleding. Vervolgens ging ik op zoek naar mijn vriendin. Die was in de wolken met de goede oogst.De verdere dag bleef ik aan het voorval denken. Ik kwam tot de conclusie dat ik het echt een knappe jongen vond. Omdat ik voor mezelf duidelijk weet dat ik me seksueel erg tot vrouwen aangetrokken voel, en daarnaast nooit problemen heb gehad met de mogelijkheid dat ik misschien biseksuele gevoelens zou kunnen hebben, bleef het gebeuren verder geen issue en vergat ik het weer.

Een paar dagen later stond ik onder de douche. Soms als mijn piemel dik is dan trek ik me zelf af. Normaal gesproken denk ik dan aan sexy vrouwen in mijn omgeving met wie ik in mijn hoofd een onverwachte erotische situatie beleef. Ik begon te denken over een vrouw van mijn werk. Een lekker wijf van 25. Slank, stijlvol en erg intelligent. Ik stelde me voor hoe we allebei op een vrijdagavond moesten overwerken. Om de een of andere reden prikkelde de fantasie me niet genoeg. Misschien vanwege de weinig boeiende locatie. In mijn hoofd ging ik op zoek naar andere geile situaties. De verkoper van de rommelmarkt schoot me toen binnen. Ik zag weer zijn verleidelijke charmeursgezicht voor me. Zijn glimlach die me uitkleedde, en zijn hand op mijn borst. Ik voelde het bloed naar mijn lul stromen. Damn, ik word er opgewonden van, dacht ik geschrokken. Ondertussen bleef ik door de opwinding aan mijn lul trekken waardoor deze nog dikker werd. Zoals bij de meeste mannen geldt ook voor mij dat ik minder bloed in mijn hersenen heb als het beneden zit. Ik besloot me dank ook over te geven aan mijn fantasie. Ik stelde me voor hoe ik met mijn handen over zijn gespierde borst streelde. Hoe ik met mijn handen zijn lul zou pakken. Hoe deze lul aan zou voelen. Ongeveer net zoals die van mij, die voelt prettig aan. Warm en dik. Maar dan toch iets groter en dikker. Machtiger. Ik besefte dat ik opgewonden werd van de dominantie van zijn lul. Ik stelde me zijn eikel voor. Hoe ik zijn voorhuid naar achteren trok. En toen kwam ik spuitend klaar. Kreunend spoot ik mijn zaad tegen de douchewand. Fuck it, dat was lekker.

De weken er na bleef ik me aftrekken met deze fantasie. De fantasie ontwikkelde zich niet veel verder omdat ik steeds snel klaar kwam.

Mijn masturbatie fantasieën hadden niet direct invloed op mijn normale leven. Ik ging niet verder nadenken over jongens, en ook voelde ik me niet plotseling aangetrokken tot mannen die ik op straat zag. Wat wel veranderde was dat elke keer als ik in de buurt van de Beukelsdijk kwam, ik aan mijn fantasie moest denken. Ik stelde me voor hoe hij in zijn winkel stond, precies zoals ik mij z’n winkel in mijn fantasie voorstelde.

Twee maanden gingen voorbij. Af en toe fantaseerde ik nog over mijn verkoper, maar er waren al weer nieuwe fantasieën bijgekomen over mooie vrouwen die ik kort daarvoor ontmoet had.
Begin mei ging mijn vriendin met haar jaarclub een weekendje naar Parijs. Vrijdagavond kuste ze me gedag en stapte ze op de trein. Zoals gezegd zijn mijn vriendin en ik niet altijd samen in onze vrije tijd, maar door de fysieke afstand tussen Rotterdam en Parijs kreeg ik ineens een gevoel van vrijheid. Te vergelijken met het gevoel van een kind als de ouders even van huis zijn. Alles is mogelijk. De snoeptrommel leegroven, TV kijken. Mijn snoeptrommel was alleen behoorlijk leeg. Omdat ik trouw in mijn relatie ben, had ik niet ineens een lover zitten die ik kon bezoeken. De vrijdagavond bracht ik dan ook braaf door met twee vrienden in de bioscoop. De volgende dag werd ik met kriebels wakker. In mijn hoofd was ik op zoek naar de thrill waartoe mijn gevoelde vrijheid me ineens in staat stelde. Met een boterham achter internet kwam ik ineens op het idee. De kledingverkoper. De winkel. Mijn fantasie. Ik werd direct warm van de gedachte. Mijn hart voelde ik in mijn keel. Grappig dat je lichaam al reageert voordat je bewust over iets hebt nagedacht. Ik kleedde me aan en ging de deur uit.

Op de fiets wist ik alleen niet wat ik precies wilde gaan doen. Er direct heen gaan durfde ik niet. Ik besloot in de buurt wat winkeltjes te gaan bekijken. Automatisch kwam ik dan ook wel langs de kledingzaak. Ik wist by the way niet eens precies op welk nummer de kledingzaak zat.

Aan het begin van de Beukelsdijk aangekomen zette ik mijn fiets tegen een boom en ging te voet verder. Ik kwam langs verschillende winkels. Grappig, nooit geweten dat hij zo veel leuke winkeltjes waren. Voorbij een lampenwinkeltje zag ik ineens een winkel met wat kledingrekken buiten staan. Ik bleef even staan. Ik wist niet eens wat ik van plan was. Maar de mogelijkheid dat ik hier uit puur toeval voorbij was gekomen gaf me genoeg alibi om even binnen te wippen dacht ik. Ik liep voorbij de rekken en ging de winkel binnen.
Misschien iets te geconcentreerd keek ik rond op zoek naar een verkoper. Het was een kleine winkel, met aan de zijkanten en in het midden een lang kledingrek. Aan het eind van de winkel was een oude toonbank met links ervan een geïmproviseerd pashokje. Ik zag een oudere man staan. Hij vroeg of hij me kon helpen. Ik zei dat ik even rond wilde kijken en negeerde hem verder. Ik ging bij een kledingrek gedachteloos wat blousejes van de ene kant naar de andere schuiven. Na een paar minuten hoorde ik hem wat zeggen. Ik keep op, en ik zag hem achter de balie praten tegen een donkerharige jongen die met de rug naar me toestond. Ik herkende hem aan zijn postuur, het was mijn verkoper. Mijn verkoper draaide zich om, keek naar me. Het leek of hij even verbaast was. Een paar seconden later begon hij te lachen. Hij liet zijn collega niet uitpraten, liep hem voorbij en kwam naar me toe. ‘Je bent gekomen!’ zei hij grijnzend. ‘Uh, ik was toevallig in de buurt.’ zei ik op een niet erg overtuigde toon. Hij vroeg me hoe het ging en begon een praatje te maken. Hij was een vlotte babbelaar, dus ongemakkelijk voelde ik me niet. ‘Maar hoe kan ik je helpen?’ vroeg hij me tenslotte, me ondertussen een dikke knipoog gevend waarna hij snel spiedde waar zijn collega was. ‘ Heb je ook boxershorts?’ vroeg ik, een brok in mijn keel wegslikkend. Hij begon weer breed te lachen. Ik heb wel een paar. Hij dook achter een rekje en haalde er een paar tevoorschijn. ‘ Wil je ze passen?’ vroeg hij. ‘Ja’ antwoordde ik. Ik pakte de boxershorts uit zijn handen en ging het pashokje in. Ik legde de boxers neer, en draaide me om om het gordijntje dicht te trekken. Mijn verkoper was mee gelopen achter de toonbank en keek me half smachtend aan. Ik trok het gordijntje dicht. Ik trok mijn schoenen en broek uit. Door de spanning was mijn lul groter geworden. Ik trok mijn boxer uit, en pakte er één van de stoel. Ik trok die aan. Hij was te groot. Maar door mijn vooruitstekende lul bleef hij nog half hangen. Omdat mijn t-shirt over mijn boxer heen hing trok ik ook mijn t-shirt uit. Daar stond ik in het pashokje van mijn versierder, in een oude boxer met een dikke erectie. ‘En is die goed?’ hoorde ik mijn verkoper vragen terwijl ik hem naar me toe hoorde komen. In paniek wilde ik iets zeggen, maar voor ik er erg in had stad hij zijn hoofd langs het gordijntje naar binnen. Hij keek me met grote ogen aan. Weer nam hij me langzaam op van beneden naar boven. Hij floot. Ik voelde me aan hem overgeleverd. ‘Nee, deze is te groot.’ zei ik. ‘Nou probeer dan een andere.’ zei hij, terwijl hij geen aanstalten maakte om het gordijn te sluiten. Ik wist even niet wat ik moest doen. Ik kom hem niet vragen weg te gaan. De enige optie was een andere boxershort te proberen. Ik pakte er eentje, en legde die weer neer. Ik moest eerst mijn boxershort uittrekken. Ik pakte mijn boxer, en trok die over mijn lul naar beneden. Mijn lul zwiepte omhoog. Daar stond ik naakt voor hem. Ik wist me geen houding te geven. Tegelijk voelde ik me trots, omdat hij met zoveel begeerte naar me stond te kijken. Ik pakte de andere boxer, en trok die aan. Die paste beter. ‘Kom ‘ns naar buiten als je wilt’, zei hij. ‘Ik wil je in het daglicht zien. Mijn baas is al weg, maak je geen zorgen.’. Brutaal trok hij het gordijntje open. Ik kon niks anders dan naar buiten stappen. Hij legde weer een hand op mijn borst. Ik zat hem vol spanning aan te kijken wat er zou gaan gebeuren. Voor ik er erg in had voelde ik zijn rechterhand mijn lul pakken door de boxershort. Mijn lul was knoerdhard. Hij kneep er een beetje in met zijn duim en wijsvinger. Met zijn linkerhand streelde hij over mijn borst. Hij streek over mijn tepels. Hij was het die dicteerde wat er ging gebeuren. Hij was het die het tempo bepaalde. En hij deed het precies goed. Niks gebeurde te snel. Met z’n vingers kietelde hij door de boxershort m’n zak. Langzaam gleed hij de palm van zijn hand langs mijn lul, waarna hij zijn rechterhand om mijn lul sloot. Ik voelde bevredigd, alsof mijn lul in een vrouw stak. Maar waar ik normaal gesproken een vrouw wil bezitten en wil penetreren, voelde ik overgave. Ik wachtte af wat ging komen. Langzaam deed hij zijn hand naar beneden en weer naar boven. Ik wilde dat hij mijn lul pakte. En dat deed hij. Van de bovenkant ging hij met zijn vingers onder het elastiek, kroelde wat door mijn schaamhaar en gleed langzaam met zijn vingers naar beneden. Vanaf de basis volgden zijn vingers mijn lul in de lengte, en daarna in de omtrek. Langzaam sloot hij zijn vingers en daarna zijn hand om mijn lul. Ik voelde zijn sterke hand om mijn lul. Een mannenhand om mijn lul. Dit besef maakte me ontzettend opgewonden.
Op dat moment klonk het belletje van de winkeldeur. Er kwam een klant binnen. Voordat ik wist wat ik moest doen werd ik met zijn linkerhand naar beneden geduwd. Dat was waarschijnlijk ook de beste optie, want als ik naar het pashokje was gelopen dan was ik direct gezien.

Ik zat nu op mijn knieën voor hem. Ik durfde me niet te bewegen. Hij begroette de klant vriendelijk en vroeg of hij haar kon helpen. Hij bleef alleen wel staan. Op mijn knieën keek ik recht tegen zijn kruis aan. En daar zag ik ook een flinke tent. Ik bleef wachten op wat er ging gebeuren. De klant was nog niet weg, maar was waarschijnlijk even aan het rondneuzen. Hij kwam plotseling iets naar voren, en duwde zijn kruis in mijn gezicht. Ik draaide mijn hoofd weg, maar hij pakte mijn haren vast. Zijn andere hand zag ik naar zijn broek gaan. Hij deed zijn riem los, maakte zijn broek los, en trok de knopen van zijn gulp open.

Ik wist wat hij van plan was. Dat wist ik ook omdat ik al eerder over deze situatie gefantaseerd had. Maar in mijn fantasie was het initiatief van mij uit gegaan. Nu had ik geen keus. De klant liep nog steeds rond, ik zat alleen gekleed in een boxer achter de toonbank. Het was geen optie om nu tevoorschijn te komen. Daarnaast hield hij mij nog steeds aan mijn haren vast. Ik zag hoe hij met zijn hand in zijn boxer ging, en er zijn lul uithaalde. Een halfstijve bruine lul kwam tevoorschijn. Zijn lul was lang en dik. Hij hield zijn lul in zijn rechterhand, en streek er mee over mijn wang. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik een andere lul voelde. En dan ook nog op mijn wang. Ik voelde zijn voorvocht. Hij smeerde het over mijn linkerwang, en daarna mijn rechterwang. Met korte klapjes sloeg hij zijn lul tegen mijn gezicht. Zijn lul werd alsmaar groter. Ik rook de geur van urine. Ik wist niet wat er gebeurde. En al helemaal niet wat ik moest doen. Ik had alleen weinig keus. Ik werd hier als het eerste-de-beste homoslaafje misbruikt. Hij duwde nu zijn lul voor mijn mond om hem naar binnen te duwen. Ik hield alleen mijn mond gesloten. Met zijn linkerhand duwde hij bruut mijn kaken van elkaar. Ik voelde direct hoe hij zijn lul in mijn mond stak. Het gevoel van een harde lul in mijn mond was een compleet nieuwe gewaarwording. Zijn lul die tegelijk zacht en hard aanvoelde, het vocht dat uit zijn lul kwam, de ranzige maar tegelijk opwindende smaak. Ik wilde hem pijpen. Ik sloot mijn lippen om zijn lul en liet zijn lul verder naar binnen glijden. Ik wilde mijn hoofd weer terugtrekken om hem zo te pijpen zoals ik altijd door vrouwen gepijpt ben. Dat was alleen niet zijn bedoeling. Met zijn heupen duwde hij zijn lul nog een stukje verder mijn keel in. Zo hield hij me even vast. Vervolgens trok hij me aan mijn haren naar achteren, en stootte met kracht zijn lul weer diep m’n mond in. Met lange halen begon hij me in mijn mond te neuken. Of de klant überhaupt nog in de winkel was weet ik niet. Overgeleverd zijn aan zijn kracht, zijn lul, dat warme harde vlees in mijn mond, maakte mij ontzettend geil. Ik voelde de aderen in zijn lul pulsen. Ik hoorde hem hijgen. Ik vroeg me af hoe lang hij het vol kon houden, maar er kwam nog geen einde aan. Toen deed hij een stap naar achteren waardoor ik op m’n knieën wat naar voren moest kruipen. Hij duwde me opzij zodat ik op m’n rug kwam te liggen. Met zijn knieën schrijlings om me heen kwam hij bovenop me zitten met zijn gezicht naar me toe. Hij boog voorover en steunend met zijn handen op de grond pakte hij zijn lul en duwde die weer in mijn mond. Met nog meer kracht begon hij me weer in mijn mond te neuken. Ik proefde zijn vocht, ik voelde zijn pulserende lul. Hij begon te trillen. Hij begon te versnellen en duwde zijn lul nog steviger in me. Na een laatste versnelling hoorde ik hem grommen. Ik voelde zijn zaad diep in mijn keel spuiten. Langzaam maar met kracht bleef hij doorneuken om zijn laatste zaad ook in mijn mond te krijgen. Ik proefde de gore smaak van zijn zaad. Maar ik kon niks anders dan het doorslikken. Hij haalde zijn lul uit mond en streek die nog even over mijn neus en ogen. ‘Je bent een lieve jongen.’ zei hij. Gespannen keek ik naar hem op. Hij glimlachte. Hij klom van me af en ging staan. Hij hielp me opstaan. ‘Volgens mij vind je mannen ook leuk.’ Ik knikte. ‘Mijn baas komt zo terug, ga je snel aankleden.’ Ik liep naar de pashokje. ‘Maar ik wil dat je je nog even aftrekt, hou het gordijn open.’. Ik deed wat hij zei, ik liep het pashokje in en trok mijn boxer naar beneden. Ik draaide me om en pakte mijn hunkerende lul. Kijkend naar hem begon ik er aan te trekken. ‘Jij bent een geile slet.’ zei hij. ‘Doe het langzaam.’. Maar ik was zo geil dat ik het niet uit kon stellen. Kreunend schoot ik mijn zaad tegen de spiegel. Hijgend bleef ik staan. Hij keek tevreden naar me.