Waterdichte Vibrator – Paars

Draadloze interne camera vibrator Siime. Deze stijlvolle paarse vibrator mag niet in je nachtkastje ontbreken! Hij ziet er zeer aantrekkelijk uit met zijn mooie paarse kleur en elegant design. Extra speciaal aan deze vibrator is de WiFi-camera die foto’s en filmpjes rechtstreeks naar je computer stuurt. Altijd al eens een kijkje willen nemen diep van binnen? Met deze vibrator is het mogelijk!

De Siime heeft 4 LED-lichtjes rond de cameralens voor voldoende verlichting. De vibrator kan draadloos verbonden worden door middel van een app op je computer of smartphone. De vibrator heeft een draadloos bereik van 30 meter. De app geeft je de volledige controle over de foto en video functies. Bovendien is de app voor de vibrator op meerdere apparaten te installeren voor extra flexibiliteit.

De vibrator is eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de zijkant. Hij heeft 6 verschillende vibratiesterktes en is waterproof, dus het gebruik van de vibrator in bad is geen enkel probleem. Het siliconen materiaal is zacht en glad en voelt heerlijk aan. Batterijen zijn niet nodig. Laad de accu van de vibrator elke keer snel en makkelijk op met de USB-kabel.

Prijs: 184.95 euro.

Bekijk & bestel Waterdichte Vibrator – Paars in mijn homoshop.

Merk: SVAKOM
Gewicht: 564 gram
Materiaal:
Kleur: Paars
Levertijd:

Directe weblink: http://shop.maikel1981.net/klassieke-vibrator/waterdichte_vibrator_-_paars_25433.html.