Verlangen naar mijn vader 7

Terwijl mijn vader mij aan het pijpen was met lange halen kwam meester Max achter mij staan. Ik stond nog gebonden aan de balken. Het was lastig om mij staande te houden maar was wel geil gevoel. Meester Max stond achter mij en duwde zijn lichaam tegen mij aan. Hij pakte mij tepels beet en kneep erin. Hij zei “dat doet je vader zeker wel goed”. ik antwoorde met Ja meester. Meester Max zei ik zal jou is goed gaan neuken. Hij maakte mijn handen los van de touwen. Mijn vader stopte met mij te pijpen. Ik moest met meester Max meelopen. Hij gebood mij in de sling te gaan liggen en mijn benen omhoog te doen. Meester Max maakte mijn voeten vast aan de sling. Ik lag op mijn rug in de sling met mijn benen omhoog. Hierdoor kwam mijn kont omhoog en billen uitelkaar. Meester Max kwam achter me staan en sloeg op mijn billen en ballen met een zweep. Pijnlijk gevoel. Ik kreeg poppers te snuiven.

Meester Max riep mijn vader bij zich, hij kwam op handen en voeten aangelopen. Meester Max gebood mijn vader mij te gaan rimmen, moest goed nat worden. Mijn vader kwam achter mij zitten en begon mijn kont gaatje te likken. Dit was een onwijs geil gevoel. Mijn pik ging erdoor stijf staan. Terwijl mijn vader mij aan het rimmen was kwam meester Max naast mij staan. Hij had zijn leren broek open gedaan en zijn pik stond half stijf. Ik moest hem pijpen. In mum van tijd stond zijn pik stijf, zeker wel 23 centimeter bij 6. Ik proefde zijn voorvocht. Ik werd steeds geiler. Meester Max trok zijn pik uit mijn mond. Kreeg weer poppers. Hij liep naar mijn vader toe en gebood hem te stoppen. Mijn vader moest gaan staan en naast de sling toekijken hoe ik geneukt ging worden.

Meester Max stond achter bij de sling. Hij keek me aan en glimlachte gemeen. Hij spuugde speeksel op zijn hand en smeerde dit uit over zijn pik. Hij plaatste zijn 23 centimeter tegen mijn sterretje aan en duwde hem met 1 beweging tot aan zijn ballen bij me naar binnen. Ik trok weg van de pijn. Meester Max liet me even wennen. Na een minuut begon hij mij te neuken. Voerde het neuk tempo op. Ik genoot. meester Max kreunde. Trok onder tussen aan mijn pik en speelde met mijn tepels. Mijn vader stond gehoorzaam toe te kijken. Ik zag dat hij genoot. Uit zijn pik droop voorvocht. Mocht er niet mee spelen van Meester Max. Meester Max neukte me lang, haalde regelmatig zijn 23 centimeter uit mijn kont en stootte hem dan weer met een beweging tot aan zijn ballen naar binnen. Meester Max gebood mijn vader mij te pijpen. Hij gehoorzaamde. Tering wat is dit geil. Na een tijdje merkte ik dat ik ging komen. Mijn vader stopte. Hij kwam naast me staan en ik moest mijn vaders pik leegzuigen. Dit duurde niet lang. Op het moment dat mijn vader zijn zaad in mijn mond spoot kwam meester Max in mijn kont klaar. Ik voelde zijn zaad diep in mij spuiten.

Meester Max trok zijn pik uit mijn kont. Het zaad van mijn vader slikte ik door. Meester Max gebood mijn vader mijn kont schoon te likken. Het zaad van meester Max liep uit me. Meester Max kwam naast me staan en begon mijn pik te trekken. Mijn vader likte mijn kont. Ik kon het niet langer houden en spoot mijn zaad rijkelijk over mijn buik en borst. Meester Max pakte wat er van op en stopte het in mijn mond.

Nadat ik van de sling was getapt zijn we wat gaan drinken en hebben we gezamenlijk gedoucht waar we elkaars pis hebben gevoeld. Wat was dit weer een geile beleving.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max