Verlangen naar mijn vader 6

Nadat ik meester Max klaar had gezogen likte ik zijn pik helemaal schoon. Zijn zaad slikte ik door. Het overtollige zaad wat langs mijn mond hoeken was gelopen pakte ik met mijn vingers en likte ze schoon. Ik zat nog naakt op mijn knieen mijn pik stijf. Meester Max zei me te gaan staan en met hem mee te komen. Ik gehoorzaamde.

We liepen naar het midden van de zolder. Ik kreeg leren banden om mijn handen, deze werden vast gemaakt aan touwen aan de balken. Meester Max trok ze aan waardoor mijn armen omhoog gingen. Hij liet me staan. Ik stond midden in de zolder. Mijn vader stond voor me gebonden aan het kruis. Hij gaf me een knipoog. Wat is dit genieten. Ik zag zijn goddelijke lijf gebonden aan het kruis en zijn pik stond stijf. Meester Max liep naar mijn vader toe en maakte hem los. Mijn vader kwam van het kruis af en moest op zijn knieen gaan zitten. Meester Max stond voor hem en gebood hem zijn laarzen te likken. Mijn vader gehoorzaamde. Mijn vader moest stoppen en kreeg een halsband om. Deze werd vast gemaakt aan een riem. Meester Max pakte een dildo in de vorm van een varkensstaart. Stak deze bij mijn vader in zijn kont.

Mijn vader moest achter hem aan lopen richting mij. Meester max gebood mijn vader mij te pijpen. Hij deed dit. Mijn pik diep in zijn keel. Ik genoot en mijn vader ook.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max