Verlangen naar mijn vader 5

Eenmaal terug op zolder dronken we een biertje en rookte een sigaretje. Even ontspannen. Zat naast hem op de leren bank die in de hoek stond. Mijn vader vertelde hier regelmatig te spelen, was me nooit opgevallen. Deed hij wanneer ik er niet was. Het maakte mij nieuwsgierig en vroeg door. Hij vertelde nog 2 slaafjes te hebben die hij gebruikt. Ook komen er soms meerdere dominanten mannen die mee doen. Ook is mijn vader soms de slaaf. Dit maakte me geil. Mijn vader gaf aan dat er dadelijk een man komt die zijn meester is. Mijn vader vroeg of ik hem wilde helpen met alvast zich in positie te brengen voor zijn meester.

Ik moest hem vast binden aan het houtenkruis, daarna een masker op en zijn pik en ballen afbinden. Wat gaf dit een lekker gevoel. Ik moest als de deur bel ging naar benden om zijn meester binnen te laten. Na 10 minuten ging de bel, liep naar beneden en opende de deur. De man keek verbaast, ik zei hem het is goed. Uw slaaf staat al klaar. Ik liet hem binnen en hij stelde zich voor als meester Max. “jij bent zeker de zoon” je vader heeft al een en ander over je verteld”. Ik glimlachte. Meester Max liep naar boven, ik volgde hem. Eenmaal op zolder aangekomen moest ik op de bank gaan zitten van meester Max. Hij liep naar mijn vader toe en wenste hem een goedendag. Mijn vader reageerde met een knik. Meester Max pakte een paar tepel klemmen en deed deze bij mijn vader op. Daarna ging hij met een zweep slaan. Dit zag er aardig hard uit maar mijn vader genoot. Meester Max sloeg op zijn benen, buik, borst, pik en ballen. Wat zag dit er lekker uit. Mijn pik werd steeds stijver en ik begon er mee te spelen. Voelde me geil worden, mijn kont werd nat. Meester Max merkte dit op en gebood me een dildo in mijn kont te stoppen. Ik pakte een grote dildo en ging op de bank liggen. Trok mijn benen op en bracht de dildo in mijn kont. Begon mijzelf te neuken.

Meester Max haalde het masker weg bij mijn vader. Hij moest naar mij kijken, ik zag hem genieten. Zijn pik stond stijf. Meester Max zei ik zal dat zoontje van je eens flink neuken en gebruiken. Ik schrok een beetje. Hij zei me bij hem te komen. Ik haalde de dildo uit mijn kont en liep naar hem toe. Meester Max keek me aan en zei “zo jongen je gaat naar mij luisteren”. Ja meester antwoorde ik. Ik zakte door mijn knieen en moest zijn leren broek likken. Voelde dat er een flinke bobbel in zat. Hij haalde zijn pik eruit en ik opende mijn mond. Nam zijn meesterlijke pik in mijn mond en begon te pijpen. Hij was groter dan die van mijn vader en dikker. Proefde zijn voorvocht wat me geil maakte. Ik merkte dat hij ging komen en pijpte door. Na twee stootten spoot zijn zaad in mijn keel. Het was te veel om door te slikken. Het liep langs mijn mond hoeken naar beneden.

Wat is dit lekker….

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max