Verlangen naar mijn vader 3

Ik was eigenlijk wel een beetje verbaasd dat mijn vader mij niet wilde leegzuigen nadat ik zijn geile 21 centimeter had moeten verwennen. Zijn zaad spoot rijkelijk in mijn mond en ik slikte alles door, het maakte me geil. Ik stond op en bleef voor hem staan in de hoop dat hij mij zou helpen. Maar hij keek me enkel aan. Hij zei “welterusten jongen, morgen weer een nieuwe dag”. Ik liep naar mijn kamer waar ik mijzelf klaar trok. Viel in slaap. Kon de volgende morgen lekker uitslapen.

Ik werd rond een uur of negen wakker doordat ik merkte dat er iemand aan me zat. Ik opende mijn ogen en zag dat mijn vader bij me op bed zat. Zijn handen onder de dekens spelend met mijn tepel. Hij kneep er zachtjes in. Ik zei hem goedemorgen. Mijn vader keek me aan met een geile blik en zei “goedemorgen mijn geile sletje”. Ik schrok een beetje, wat is hij van plan. Ik was wel al weer geil zoals altijd en nam me voor om me over te geven. De handen van mijn vader gleden over mijn lichaam. Hij voelde, kneep en kriebelde. Nadat ik iets meer wakker was zei ik hem dat ik moest plassen. Hij keek me aan en zei “dat kan mijn jongen, maar wel over jezelf heen”. Ik keek hem vreemd aan en hij trok mijn dekbed van me af. Hij zei dat ik moest komen staan en hem moest volgen. Ik deed dit. In de badkamer moest ik in de douchcabine gaan zitten en plassen. Ik deed wat hij zei. Was best wel geil. Mijn ochtend pis over mijn lichaam. Ik zag dat dit mijn vader geil maakte. Hij was zelf gekleed in enkel een boxer. Zijn pik half slap. Nadat ik had geplast kwam hij voor me staan. Hij trok zijn boxer naar beneden en begon te plassen. Zijn warme pis liep over mijn borst en buik. Het maakte me geil. Sloot me ogen en genoot. Voelde ineens pis over mijn hoofd lopen en gezicht. Moest mijn mond openen en drinken. Ik deed wat mijn vader vroeg. Was best geil. Nadat hij was uit geplast moest ik zijn pik schoon likken. Nadat ik dit had gedaan moest ik me schoon wassen, moest ook mijn kont spoelen voor later. Ik deed dit en mijn vader liep de badkamer uit.

Nadat ik mij had gewassen liep ik de gang op. Mijn vader hoorde dat. Hij zei me naakt naar beneden te komen. Hij had koffie en brood gemaakt. Ging dit eten. Mijn vader had zich omgekleed. Hij had een leren korte broek aan met daarop een leren shirt. Aan zijn voeten droeg hij zwarte legerkisten. Het zag er geil uit. Ik was wel wat gespannen voor wat er komen ging. Onder het eten kwam mijn vader achter mij staan. Hij legde zijn handen op mijn schouders en begon te knijpen. Hij boog voorover en fluisterde bij mijn oor “vertrouw me, je zal genieten”. Ik zei niets knikte enkel ja. Hij gaf me hierop een kus in mijn nek. Nadat ik mijn brood op had en koffie moest ik gaan staan. Mijn vader kwam naast me staan en deed bij mij een leren nek band om. Ook kreeg ik om mijn handen en voeten leren banden met haken eraan. Ik voelde me gespannen en een beetje angstig maar ook zo opgewonden dat ik me over gaf. Nadat de banden vast zaten maakte mijn vader de halsband vast aan een riem. Ik moest hem volgen. We liepen naar boven naar de zolder. Ik mocht hier nooit komen, het was zijn werkkamer dacht ik. Eenmaal op zolder aangekomen zag ik dat het geen werkkamer was. De zolder was een sm kamer. Er hing een sling, speeltjes, houten kruis en nog meer sm spullen. Het maakte me geil.

Mijn vader keer me aan en zei “hier gaan we lekker spelen”. Hij gaf een knipoog. Ik volgende mijn vader en moest plaats nemen midden in de ruimte. Hij maakte de halsband los. Hij pakte touwen en ik moest mijn handen boven mijn hoofd doen. Deze werden vast gemaakt aan ringen in de balken. Ik stond naakt midden in de zolder. Mijn handen gestrekt boven mij. Mijn vader liep achter mij weg en kwam na een paar minuten terug. Hij kwam voor me staan en trok mij tegen zich aan. Zijn tong verdween in mijn mond. Onze tongen rolde om elkaar heen. Het maakte me geil. Hij stopte met zoenen en zakte door zijn knieen, likte mijn nek, beet in mijn tepels en nam mijn half stijve pik in zijn mond. Hij pijpte me. Wat was dit geil. Ik voelde zijn hand door mijn billen gaan waarop ik reageerde door mijn benen iets uit elkaar te zetten.

Mijn vader stond op en kwam voor me staan. Hij pakte een leren masker en zette de bij mij op. Ik zag niets meer, er was enkel een gat voor mijn neus. Ik moest hem vertrouwen. Ik voelde de handen van mijn vader over mijn tepels gaan, hij trok eraan en maakte ze hard. Ineens voelde ik een pijnscheut. Op mijn tepels werden klemmen gezet. Moest even wennen. Ondertussen kreeg ik poppers om te ontspannen. Nadat ik gewend was voelde ik dat de touwen waar mijn handen aan vast zaten strakker en hoger werden getrokken. Hierdoor kwam ik iets meer op mijn voorvoet te staan wat zorgde dat ik niet stabiel kon staan. Tussen mijn voeten werd ook iets vast gemaakt. Voor mijn gevoel stond ik al uren zo. Ik voelde de hand van mijn vader aan mijn pik en ballen. Hij trok eraan tot hij stijf was. Mijn ballen en pik werden gebonden. Nadat het strak zat voelde ik de warme mond van mijn vader om mijn pik. Hij pijpte me even. Kreeg weer poppers. Mijn kont werd open getrokken en er verdween een dildo in. Zo bleef ik staan.

Word vervolgd….

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max